fbpx

X-Yachts løfter forsigtigt sløret for ny model - og nyt stærkt serviceteam

Inkluder i Newsletter: Ja

I en tid hvor mange holder vejret i spænding på grund af en volatin verdensøkonomi, går danske X-Yachts 'all in' med nye satsninger. Udover der er en ny Xc-model på tegnebrættet, så handler planerne også om nyt service-team fra det ambitiøse værft i Haderslev.  

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen fortæller: "De seneste års salgssucces har været fantastiske for os, men også udfordrende. På serviceområdet har vi ikke altid været i stand til at følge med væksten, og derfor gearer vi op nu. Vi er et premium brand med stærkt kvalitetsbevidste kunder, som forventer en service, der lever op til den kvalitet, som X-Yachts er kendt for, og derfor kaster vi os ambitiøst ud i en organisationsændring, som netop skal sikre verdensklasse service." 

Et nyt stærkt hold er sat
Tidligere After Sales Manager Klaus Jensen udnævnes til Customer Manager og får ansvaret for modtagelse og aflevering af alle service- og vinteropbevarings-opgaver. Servicekunderne vil fra kommende vintersæson opleve en mere personlig kontakt og større fokus på den enkelte opgave.

Klaus flankeres af Nils W. Jensen, som bliver afdelingens nye After Sales Manager. Niels er ny på X-Yachts holdet men kommer med brancheerfaring og mange års arbejde med After Sales. Carsten Høegh udnævnes til Intern Service Manager og har tidligere arbejdet hos X-Yachts i 6 år. 

Rutine bag Quality og Rigging
Derudover sker der også ændringer i afdelingen for Quality and Rigging. Den styres af Dan Pedersen, der for nylig fejrede 30 års jubilæum hos X-Yachts.  Dan P, der af mange kendes som tre x verdensmester i X-99, og mange andre titler, vil fremover stå for rigning og afrigning af alle både - også service og vinteropbevaringsbåde – og ikke som hidtil primært nye både. 

Ny Xc'er
Men hvad sker der ellers hos X-Yachts - jo, i følge selskabets Facebookside, så skulle der være en ny Xc på tegnebrættet. Kræn Brinck Nielsen bekræfter med et smil,  men er ikke meget for at lukke helt op for posen endnu, men vil dog gerne fortælle - "vores designteam har i princippet altid gang i noget nyt hvad enten det drejer sig om optimering af det eksisterende eller helt nye projekter. For et lille år siden introducerede vi den nye X4.3, som mildt sagt er en kæmpe succes med flere end 35 bestillinger på blot 12 måneder. Og ja – vi har også nye planer for Xc serien, men jeg vil helst ikke fortælle for meget endnu udover, at der bliver tale om en virkelig spændende Blue Water Ocean crusier med masser af stil og nytænkning, slutter Kræn Brinck Nielsen.

xc
En ny Xc vil blive præsenteret på Boot Düsseldorf til januar 2023, og båden forventes at få premiere i 2024. 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Udvalgte artikler *