fbpx

Se video: Dragonfly i medvind både på land og vand

Det kører godt for værftet i Skærbæk, som nu melder, at tilmeldingen er lukket for Dragon Days 2022. Dragonfly Days finder sted fra den 18. august til den 21. august 2022 og vil få besøg af over 40 Dragonfly Trimarans fra hele Europa, sammen med 130+ ejere fra hele verden.


- Dette er normalt et arrangement, der finder sted hvert andet år her i Skærbæk, hvor Dragonfly-ejere mødes til sociale sejladser og sjov. I år ser vi endnu mere frem til denne begivenhed, da vi på grund af Covid-19 var nødt til at udskyde den et år, udtaler Jens Quorning i et nyhedsbrev.

Også værftets "Prøv før køb-koncept" med Dragonfly 28 'Tri Me' er fuldt booket til sæsonen 2022 – dog med et enkelt afbud som en mulighed for den hurtige:

- Vi har netop modtaget et afbud for uge 37, grunden er, at en familie allerede har købt deres egen Dragonfly 28. Så hvis du gerne vil booke 'Tri Me' i uge 37 i år - eller en uge i sæsonen 2023, så anbefaler vi, at man gør det nu, siger Jens Quorning.

I øvrigt er Dragonfly 32 udsolgt indtil 2024, mens der stadig er et par åbne byggepladser til en Dragonfly 25, Dragonfly 28 og Dragonfly 40 med levering i ultimo 2023.

På vandet
Den første Dragonfly 40C Performance 'Flying Dragon' deltog for nylig i det nye 760 nm Garmin Round Denmark Race. 'Flying Dragon' sejlede den udfordrende Offshore-bane med start i Esbjerg i Nordsøen og gik rundt om den nordlige spids af Danmark og ind i Østersøen for at afslutte løbet.

- I de første 24 timer sejlede vi 284 nm, og derefter løb vi mere eller mindre tør for vind og sluttede først over mållinjen på 3 dage og 20 timer. En fantastisk oplevelse. På GPS'en sporede vi en topfart på 21,8 knob, fortæller Jens Quorning.

Se nogle af højdepunkterne fra Garmin Rundt Danmarksløb og nogle af Rastabans højdepunkter fra Midsommersejlet i de to videoer herunder.

 

The Ocean Race

The Ocean Race: Sydhavet agter, Atlanten forud

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Udvalgte artikler *