fbpx

Dragør Bådeværft hædres for ekstraordinær lærlingeindsats

Inkluder i Newsletter: Ja

Seks ud af 18 ansatte hos Dragør Bådeværft er lærlinge. Virksomheden har skabt en helt unik arbejdsplads, der tiltrækker fremtidens talenter inden for bådebygning. Derudover løfter virksomheden et stort uddannelsesmæssigt ansvar, og af samme årsag hædres Dragør Bådeværft med DI Hovedstadens Lærepladspris 2022.

Hos Dragør Bådeværft uddanner de fremtidens bådebyggere og bådmekanikere. Udover solid faglig oplæring gør værftet også meget ud af at skabe et stærkt fællesskab på arbejdspladsen, der blandt andet inkluderer ture til bådmesser i udlandet og ugentlig motionstimer. Den særlige indsats udløser DI Hovedstadens Lærepladspris 2022, der i går blev overrakt af Dragørs borgmester Kenneth Gøtterup.

- Jeg er utrolig stolt over at modtage Lærepladsprisen. Vi ønsker at tage et ansvar ved at uddanne lærlinge som har et højt fagligt niveau, hvor vi under uddannelsen konkret udformer opgaverne, så de passer til den enkeltes kompetencer. Eleverne skal også have en god oplevelse og elske at møde ind på arbejde om morgenen. Det er meget motiverende at modtage denne anerkendelse, der bekræfter, at vi gør et godt stykke arbejde, for det er et område, som mit hjerte virkelig banker for, fortæller Dirch Petersen, ejer af Dragør Bådeværft til Bådmagasinet.

- Dirch og resten af kollegerne uddanner den næste generation af dygtige bådebyggere og bådmekanikere med gode praktiske kompetencer. Men det som især gjorde udslaget for, at Dragør Bådeværft skulle vinde, det er, hvor tydeligt man fornemmer hvordan elevernes trivsel er i fokus, slutter Kenneth Aaby Sachse, næstformand for DI Hovedstaden.

Bonusinfo:
Fakta om lærepladsprisen: - DI Hovedstadens lærepladspris uddeles hvert år til en virksomhed, der i ekstraordinær grad tager hånd om deres lærlinge.

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *