fbpx

Dragør Bådeværft hædres for ekstraordinær lærlingeindsats

Seks ud af 18 ansatte hos Dragør Bådeværft er lærlinge. Virksomheden har skabt en helt unik arbejdsplads, der tiltrækker fremtidens talenter inden for bådebygning. Derudover løfter virksomheden et stort uddannelsesmæssigt ansvar, og af samme årsag hædres Dragør Bådeværft med DI Hovedstadens Lærepladspris 2022.

Hos Dragør Bådeværft uddanner de fremtidens bådebyggere og bådmekanikere. Udover solid faglig oplæring gør værftet også meget ud af at skabe et stærkt fællesskab på arbejdspladsen, der blandt andet inkluderer ture til bådmesser i udlandet og ugentlig motionstimer. Den særlige indsats udløser DI Hovedstadens Lærepladspris 2022, der i går blev overrakt af Dragørs borgmester Kenneth Gøtterup.

- Jeg er utrolig stolt over at modtage Lærepladsprisen. Vi ønsker at tage et ansvar ved at uddanne lærlinge som har et højt fagligt niveau, hvor vi under uddannelsen konkret udformer opgaverne, så de passer til den enkeltes kompetencer. Eleverne skal også have en god oplevelse og elske at møde ind på arbejde om morgenen. Det er meget motiverende at modtage denne anerkendelse, der bekræfter, at vi gør et godt stykke arbejde, for det er et område, som mit hjerte virkelig banker for, fortæller Dirch Petersen, ejer af Dragør Bådeværft til Bådmagasinet.

- Dirch og resten af kollegerne uddanner den næste generation af dygtige bådebyggere og bådmekanikere med gode praktiske kompetencer. Men det som især gjorde udslaget for, at Dragør Bådeværft skulle vinde, det er, hvor tydeligt man fornemmer hvordan elevernes trivsel er i fokus, slutter Kenneth Aaby Sachse, næstformand for DI Hovedstaden.

Bonusinfo:
Fakta om lærepladsprisen: - DI Hovedstadens lærepladspris uddeles hvert år til en virksomhed, der i ekstraordinær grad tager hånd om deres lærlinge.Seneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kort nyt

‘Kaptajnens Hjerte’ med talk ved Simon Bang og Carsten Jensen

Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?