fbpx

BRIG-anlæg ramt: Værftet udsender nødråb til den maritime verden

Related Articles: BRIG-anlæg beskudt i Ukraine
Inkluder i Newsletter: Ja

Hele den maritime verdens branchemedie IBI erfarer, at BRIG-anlægget nær Kharkiv er blevet ramt direkte af russisk artilleri. Beskydningen har fået distributører for RIB-værftet til at udsende en erklæring, på grund af de grusomheder Ruslands angrebskrig nu også rammer værftet, og bønfalder bådindustrien om støtte.

I en erklæring hedder det:
Kære værftsledere, Kære materialeleverandører, Kære bådforhandlere, Kære kolleger,

Vi beklager at meddele dig, at det ukrainske bådeværft BRIG er blevet bombet i sidste uge. Som du måske ved, ligger BRIG-værftet nær Kharkiv, meget tæt på den russiske grænse. Heldigvis var der ingen mennesker på værftet, men de materielle skader er store.

I dag er de fleste BRIG-medarbejdere, der ikke kæmper, flygtet fra Kharkiv. De står uden et hjem og har svært ved at kunne dække de daglige behov. BRIG-værftet har indtil nu brugt alle sine midler til at betale deres løn for i det mindste at sikre dem husly og mad. Men uden omsætning siden krigens begyndelse, er vi kommet til det punkt, hvor vi ikke længere er i stand til at hjælpe.

Med verdensomspændende netværk af BRIG-importører, distributører, ejere og venner skabte vi BRIG FAMILY-fonden for at hjælpe flygtningene.

Men nu indser vi, at de BRIG-ansatte, der forblev i Ukraine, har brug for mere hjælp end de flygtninge, der er blevet taget hånd om.

Derfor beder vi jer, som BRIG Frankrig og andre BRIG-distributører, på vegne af BRIG FAMILY-fonden, at:

  • Hvis du føler solidaritet med UKRAINIAN Yard i Kharkiv,
  • Hvis du vil hjælpe deres ansatte med at overleve krigen og hjælpe værftet med at starte op så hurtigt som muligt igen, så snart krigen er forbi.
  • Hvis du vil vise, at du står bag disse mennesker, der kæmper en krig for os alle!

Så send venligst en donation, én gang eller et beløb hver måned, så længe krigen varer, med detaljerne nedenfor.

Via internettet.

eller via Foundation.

eller via bankoverførsel:
Banque LCL
Cours Mirabeau
13100 Aix en Provence
BRIG FAMILY FOUNDATION
IBAN: FR25 3000 2028 3100 0023 2663 C86
BIC: CRLYFRPP
Kilde: IBI

brig

Allerede tilbage i marts måned var værftet ramt af artelleri, læs om værftes triste skæbne i artiklen herunder. Der går helt sikkert noget tid, før vi ser en ny RIB fra BRIG!