fbpx

Konkurrencen om udstyrskunderne skærpes - Hjertmans åbner i Danmark

Inkluder i Newsletter: Ja

Vi har hjerte for bådudstyr, sådan lyder det fra landechef Anders Jessen i en pressemeddelelse udsendt mandag, hvor man også kan læse at Hjertmans lancerer sin første butik i Danmark, nærmere bestemt Hjertmans Dansk Marineudstyr i Kolding.

"Hjertmans ønsker tre store butikker i Danmark fordelt med en i Storkøbenhavn, en i Århus området og en i 3-kantsområdet, butikkerne skal bindes sammen med en stærk webbutik så kunden både kan købe og samle appetit på nettet, men vigtigst, altid kan komme ned i en rigtig god og velassorteret bådudstyrsbutik med et godt og passioneret personale og købe sit bådudstyr til konkurrencedygtige priser", udtaler Anders Jessen og fortsætter - "her skal kunden både kunne se, røre, købe og slippe for at betale fragt. I en Hjertmans butik finder man et gennemtænkt udvalg baseret på viden fra mere end 10 butikker i gruppen og et stort udvalg af stærke varemærker fra de bedste producenter af bådudstyr," slutter Jessen.

En drøm i opfyldelse
"For mig er dette en drøm der går i opfyldelse", udtaler Martin Nyholm Nielsen fra Dansk Marineudstyr Aps, der forbliver både bag roret i butikken, og som delejer af butikken i Kolding, og fortsætter "Vi har et fantastisk personale, hvis indsats og ånd er drivkraften i det hele. Vi tilbyder i dag et stort sortiment af varer i butikken, vi har eget værksted, vinteropbevaring af både og egen hjemmeside. Udviklingen i markedet gør dog, at det er utrolig vanskeligt at stå alene som enkeltstående detailbutik og eget internet."

Hjertmans er, i følge Martin Nyholm, ubetinget Nordens bedste til at drive bådudstyrsdetailbutik og internet i forening, og slutter af  med "Jeg har set nogle af deres butikker i Sverige, hvor jeg kun kan sige, at de danske kunder får noget at glæde sig til. Jeg ville aldrig selv kunne skabe så professionel en butik, med så mange varer til så konkurrencedygtige priser. Jeg er stolt over, og glad for, at Hjertmans er trådt ind i Dansk Marineudstyr Aps, og jeg glæder mig umådelig til at tilbyde vores danske kunder det nye koncept. I kan godt glæde jer"

martinnyholm
Martin Nyholm Nielsen bliver bag roret i butikken









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *