fbpx

Første glimt af den nye Arcona 50 fra Jeppesen & Pons - se video-interview

Den anerkendte international sejlerjournalist, Matthew Sheahan taler i nedenstående video med Arconas CEO, Urban Lagnéus, hvor han fortæller, hvorfor denne nye performance cruiser markerer et vigtigt nyt kapitel for Arcona.

Ikke nok med det - Matthew taler også med Arconas nye designerne Niels Jeppesen & Ariadna Pons, som forklarer mere om tankerne bag - og designet af deres første Arcona-model, som unægtelig kunne ligne en fra X-Yachts!

Som vores venner på Seilmagasinet i Norge meget rammende skrev, så skal man tælle vandlinjer for at se forskel. To meget vigtige oplysninger er ikke tilgængelige i salgsbrochuren endnu, det samlede vægt på båden, samt pris? Bliver båden lettere og billigere end tilsvarende på markedet? Det vides ikke på nuværende tidspunkt. Du kan se mere om den nye Arcona, på deres website her

Magasin interview
Bådmagasinet har også talt med Niels Jeppesen - med skiftet fra X-Yachts til Arcona i fokus. Det er der kommet et spændende interview ud af, som vi netop har afleveret - sammen med mange andre artikler til vores trykkeri.

Så når Bådmagasinet 576 om et par uger rammer gaden, eller din postkasse - ja så kan du læse mere om Jeppsens overraskende skifte fra X-Yachts til Arcona.