fbpx

En af Danmarks største forhandlere oplever ny trend i markedet

For snart to år siden, da pandemien brød ud herhjemme frygtede mange i den maritime verden, som i så mange andre brancher, hvad pokker ville der nu ske? Ville alt gå i stå, som vi opleve tilbage under Finanskrisen - ingen havde erfaring og prøvet en nedlukning før, og de første par måneder oplevede man en nervøsitet som sjældent set. 


Et reelt boom
Men hurtigt tog salg af både brugte og nye både fart. Stort set alt hvad der kunne flyde blev revet ned af hylderne, sejlerne der havde gået og overvejet salg af deres båd, valgte at beholde - nye sejlere kom til, nu skulle der holdes ferie under hjemmelige himmelstrøg. Et reelt boom i den maritime verden fandt sted, og det er ikke kun herhjemme, men også i udlandet der er mangel på gode brugte både til salg – det er i hele Europa og USA.

Om det er forretningens nye website, eller en ny trend der er slået igennem, skal vi ikke kunne sige - men det kunne tyde på det sidste. Tempo Bådsalg oplever et stort salg af brugte både til udlandet, ja faktisk har salget i årets første måneder været større til udlandet end i Danmark! Gennem det seneste år er over 55 % af gennemførte handler gået til kunder i udlandet, som blandt andet kommer fra Sverige, Polen, Ungarn, Estland, Tyskland, Frankrig og endda helt fra USA.

Ingen sprogbarriere
Oftest starter kontakten med de udenlandske kunder med en video- eller Face Time-fremvisning af båden, og her er det naturligvis vigtigt at dem som præsenterer båden har salgsmedarbejdere, der kommunikerer flydende på både på dansk, tysk og engelsk - det er naturligvis med til at skabe grundlaget for en tryg handel med de internationale kunder. 

tempobådsalg 
For et år siden lovede Tempo Bådsalgs ejere Henrik Jørgensen, Stewart Moeliker-Twigg og Gert Sørensen at smøge ærmerne op og kæmpe for udfasning af den urimelige beskatning på bådforsikringer, skrotpræmie for gamle både og et nationalt register af både med pant i. Den kamp fortsætter, lover d’herrer!Seneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kort nyt

‘Kaptajnens Hjerte’ med talk ved Simon Bang og Carsten Jensen

Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?