fbpx

Marex med deres største satsning gennem tiderne

Inkluder i Newsletter: Ja

Marex, som ofte er blevet præmieret med European Powerboat of the Year, kommer til efteråret med den største satsning nogensinde. En 42 fods Gourmet Cruiser, bliver navnet - som ganske rammende beskriver, at det bliver en båd med det største pantry (køkken/alrum) i 42-fods klassen.

Alt i alt vil båden kunne fås i fire forskellige modeller - og for første gang for Marex, også med Flybridge.

Båden er færdig tegnet, og de fleste forme er støbt - værftet kæmper dog, som alle andre i den maritime branche, med komponent-leveringen, men håber naturligvis på de lange leveringstider vil blive bedre i løbet af året, og satser på Marex 42 Gorumet Cruiser vil være klar sidst på året. Båden forventes at kunne ses på Boot 2023.

Bådmagasinet talte med den danske importør Reese Marin, hvor Kasper Reese udtaler: "Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så innovativt og ambitiøst et værft, der virkelig lytter til kunderne - og når vi så også en gang imellem kan være med til at sætte vores præg på modellerne, så kan vi jo ikke få det meget bedre. Reese Marin har allerede har solgt en - og med yderligere en reseveret, udelukkende ud fra tegningerne, som du kan se i nedenstående galleri.




Seneste nyheder

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *