fbpx

Italiensk designikon kommer til Danmark

Alle brancher har deres ikoner og markedsledere. Nu er et af bådbranchens mest ikoniske motorbådsmærke på vej ind på det danske marked.

Det drejer sig om de legendariske, og på alle måder gennemførte Riva motorbåde som i generationer er blevet håndbygget i Italien. 566 forsideI Bådmagasinet har  vi op til flere gange skrevet om de gude smukke klassiske både, og i anledningen af Riva nu kommer til Danmark, får du lige en e-udgave her, hvor du blandt andet kan læse om Riva-klubben. Klik på forsiden og læs løs.

Riva er med deres smukke design indbegrebet af italiensk stil og luksus. Derfor er bådene også kendt af mange flere end blot inkarnerede sejlere og bådnørder, da de er blevet benyttet i utallige film fra italienske dramaer over James Bond til Nikita og MIB.

- Vi er enormt stolte af at præsentere Riva i Danmark. Riva er for bådentusiaster, hvad Ferrari og Maserati er for bilfolket. Og faktisk deltager Piero Ferrari, som er hovedaktionær i moderselskabet Ferretti Group, selv i designet af nye Rivaer. Riva er ligesom Ferrari smukt design, fantastisk ydeevne, men Riva er først og fremmest essensen af Italien, fortæller Jakob Sørensen, direktør hos Risbjerg A/S til pressen.

I de seneste fire til fem år er der solgt mange både, og interessen for sejlads og livet på vandet er i det hele taget stigende. Det vidner både udsolgte marinaer, et støvsuget bådmarked og stærkt øgede medlemstal i landets sejlklubber tydeligt om.

- Bådmarkedet i Danmark har udviklet sig meget over de seneste år. Derfor er vi overbeviste om, at det nu er så modent, at der også i Danmark findes en lille gruppe af sejlere, som ikke vil gå på kompromis. Det er præcis de sejlere, vi ved efterspørger en Riva, fordi Riva ganske enkelt er det ultimative maritime, designikon, forklarer Jakob Sørensen.

Flere legendariske mærker
Risbjerg har samtidig med forhandlingen af Riva også fået den danske eneforhandling af to andre berømte mærker ejet af Ferretti Group. Det drejer sig om Pershing og Ferretti Yachts.

- Vi glæder os enormt meget til også at kunne introducere Pershing og Ferretti Yachts i Danmark. Særligt Ferretti Yachts passer godt til de danske kunder som søger en stor, rummelig og luksuriøs motorbåd til tursejlads, fortæller Jakob Sørensen

De nye mærker styrker Risbjergs i forvejen brede portefølje bestående af Askeladden, Sea Ray, Four Winns, Beneteau og Silver. Dermed håber importøren at kunne øge det samlede salg over de næste år. Den nye forhandling er allerede trådt i kraft, så motorbådsentusiaster og design interesserede har fremover en grund mere til at besøge det midtjyske bådmekka i Silkeborg.


GalleriSeneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kort nyt

‘Kaptajnens Hjerte’ med talk ved Simon Bang og Carsten Jensen

Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?