fbpx

Italiensk designikon kommer til Danmark

Alle brancher har deres ikoner og markedsledere. Nu er et af bådbranchens mest ikoniske motorbådsmærke på vej ind på det danske marked.

Det drejer sig om de legendariske, og på alle måder gennemførte Riva motorbåde som i generationer er blevet håndbygget i Italien. 566 forsideI Bådmagasinet har  vi op til flere gange skrevet om de gude smukke klassiske både, og i anledningen af Riva nu kommer til Danmark, får du lige en e-udgave her, hvor du blandt andet kan læse om Riva-klubben. Klik på forsiden og læs løs.

Riva er med deres smukke design indbegrebet af italiensk stil og luksus. Derfor er bådene også kendt af mange flere end blot inkarnerede sejlere og bådnørder, da de er blevet benyttet i utallige film fra italienske dramaer over James Bond til Nikita og MIB.

- Vi er enormt stolte af at præsentere Riva i Danmark. Riva er for bådentusiaster, hvad Ferrari og Maserati er for bilfolket. Og faktisk deltager Piero Ferrari, som er hovedaktionær i moderselskabet Ferretti Group, selv i designet af nye Rivaer. Riva er ligesom Ferrari smukt design, fantastisk ydeevne, men Riva er først og fremmest essensen af Italien, fortæller Jakob Sørensen, direktør hos Risbjerg A/S til pressen.

I de seneste fire til fem år er der solgt mange både, og interessen for sejlads og livet på vandet er i det hele taget stigende. Det vidner både udsolgte marinaer, et støvsuget bådmarked og stærkt øgede medlemstal i landets sejlklubber tydeligt om.

- Bådmarkedet i Danmark har udviklet sig meget over de seneste år. Derfor er vi overbeviste om, at det nu er så modent, at der også i Danmark findes en lille gruppe af sejlere, som ikke vil gå på kompromis. Det er præcis de sejlere, vi ved efterspørger en Riva, fordi Riva ganske enkelt er det ultimative maritime, designikon, forklarer Jakob Sørensen.

Flere legendariske mærker
Risbjerg har samtidig med forhandlingen af Riva også fået den danske eneforhandling af to andre berømte mærker ejet af Ferretti Group. Det drejer sig om Pershing og Ferretti Yachts.

- Vi glæder os enormt meget til også at kunne introducere Pershing og Ferretti Yachts i Danmark. Særligt Ferretti Yachts passer godt til de danske kunder som søger en stor, rummelig og luksuriøs motorbåd til tursejlads, fortæller Jakob Sørensen

De nye mærker styrker Risbjergs i forvejen brede portefølje bestående af Askeladden, Sea Ray, Four Winns, Beneteau og Silver. Dermed håber importøren at kunne øge det samlede salg over de næste år. Den nye forhandling er allerede trådt i kraft, så motorbådsentusiaster og design interesserede har fremover en grund mere til at besøge det midtjyske bådmekka i Silkeborg.


Galleri
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?