fbpx

Nye muligheder i en travl bådbranche

Interessen for både har været støt stigende de senere år, og det kan også mærkes hos YachtBroker, der som følge af udviklingen nu sætter jagten ind på nye franchisetagere i København, Vest- og Nordsjælland.

Der har uden tvivl været fart på de seneste par år, hvor mange nye sejlere har fået øjnene op for livet til søs, og vi er glade for, at vi kan være med til at understøtte den stigende interesse gennem rådgivning i forbindelse med professionelt køb og salg, lyder det fra Mikkel Synnestvedt, der er grundlægger og medejer af YachtBroker.

YachtBroker har aktuelt bådkonsulenter placeret i Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Italien og Kroatien, og ifølge Mikkel Synnestvedt er det ambitionen, at mæglerkonceptet skal udbredes yderligere i Europa i løbet af de kommende år. 

Det er vores mission, at vi skal være den foretrukne sparringspartner, når man skal købe eller sælge både. Derfor har vi indledt en større strategisk indsats, der skal være med til at styrke markedspositionen internationalt samt skabe værdi for købere og sælgere på bådmarkedet samt for vores franchisetagere, siger Mikkel Synnestvedt. 

Passionen skal drive værket 
Som et led i den strategiske indsats sætter YachtBroker nu jagten ind på nye franchisetagere i henholdsvis København, Vestsjælland og Nordsjælland, der skal bidrage til virksomhedens fortsatte vækst samt sikre en god og professionel oplevelse for både købere og sælgere. 

Det er glædeligt, at udviklingen nu tager os derhen, hvor vi har behov for nye franchisetagere, der skal være med til at løfte væksten og styrke vores position i København og på Sjælland. Vi er på udkig efter nogle, der har kendskab til den maritime branche, og som har lyst til at have sin daglige gang blandt lystsejlere og i områdets lystbådehavne og har en passion for lystbåde. Samtidig skal vedkommende selvfølgelig have de rette forudsætninger for at indgå i et etableret koncept og bidrage til at skabe en god forretning, siger Mikkel Synnestvedt og fortsætter:

Til gengæld bliver man en del af et stærkt og professionelt netværk med høje ambitioner og får al nødvendig support og træning for at komme godt i gang. Vi håber, at vi kan finde frem til de rette kandidater her i starten af året, slutter Mikkel Synnestvedt.

The Ocean Race

Video-interview: Charlie Enright - en 800 sømil lang sprint

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *