fbpx

Sejlsnedkeren takker af - Elvstrøm klar til at overtage...

Et nyt kapitel starter. Efter mere end 40 år som selvstændig sejlmager i Horsens området - ja, så er tid til at takke af for sejlmager og indehaver, Preben Kristensen.

Men de trofaste kunder på sejlloftet, skal selvfølgelig fortsat betjenes, og i den forbindelse oplyses det i en pressemeddelelse at Elvstrøm Sails overtager sejlmageriet, og åbner i løbet af 2022 et nyt sejlloft i trekantområdet.

”Jeg ser frem til et nyt kapitel af mit liv, men glæder mig også over, at jeg ikke efterlader mine kunder i et tomrum. Med den nye aftale med Elvstrøm Sails ved jeg, at mine kunder også fremadrettet kan få deres sejl ordentlig serviceret og få rådgivning på nye sejl. Så nu vil jeg med god samvittighed begynde at se mig om efter en båd til mig selv, og glæde mig til at bruge flere timer på vandet i de kommende år” lyder det fra Preben Kristensen 

Indtil det nye Elvstrøm Sails sejlloft er endeligt etableret, bliver der mulighed for at indlevere sejl til service hos Horsens Yachtværft på havnen.

 cdh elvstromsails loft 2

Salgschef, Christian Due Hammershøy fra Elvstrøm Sails;

“Det glæder os at have indgået en aftale med Preben. Vi har længe haft behov for at etablere endnu et salgs- og serviceloft lige netop i det område, og nu er vi et godt skridt nærmere. Indtil da servicerer vi sejl på vores hovedloft i Aabenraa. Men for at gøre det hele lidt nemmere, kan sejl blot indleveres hos Horsens Yachtværft alle hverdage mellem kl. 9-12 - kontakt Søren Buhl på 25 57 87 81 - eller Christian på 20 80 62 01. Efter service og reparation leverer vi tilbage til samme adresse, hvor de så kan hentes igen.”

 
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?