fbpx

Elvstrøm Sails præsenterer ny direktør

Morten Gantriis Sørensen tiltræder som direktør for Elvstrøm Sails fra 1. august 2021.

Med sig i bagagen har Morten en bred ledelsesmæssig-, kommerciel- samt teknisk erfaring. Senest fra et job som regionsdirektør for RGS Nordic A/S.

Hovedaktionærerne bag Elvstrøm Sails, Thomas Andersen, FAYARD, samt Preben Terp-Nielsen, Abena udtrykker i dagens pressemeddelelse; ”Vi er meget glade for at kunne byde Morten velkommen ombord. Elvstrøm Sails har især i de seneste 5 år udviklet sig ganske markant og den udvikling ser vi frem til at fortsætte i samarbejde med den nye direktør. Vi har lagt vægt på at få en bred ledelsesprofil, der evner at sætte sig ind i en verden, drevet af passion og nørderi (på den gode måde) – og sætter en ære i bevare og videreudvikle det produkt og den kvalitet, vores brand står for.”

Morten Gantriis Sørensen er 45 år og oprindeligt uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet og har siden arbejdet hos blandt andre HJ Hansen Genvindingsindustri, Fiberline Composities og Fibertex non-wowens. I sejladsmæssig sammenhæng agerer Morten bl.a. privat ”pitman” ombord på en X41.

Kristian Andersen, FAYARD, konstitueret direktør fortæller; ”Jeg har jo selv haft fornøjelsen at arbejde for Elvstrøm Sails i et par år med forretningsudvikling i tæt samarbejde med den tidligere direktør, Niels Bjerregaard. På den måde har jeg fået både branchen og virksomheden under huden, og jeg er sikker på, at Morten hurtigt vil sætte sig ind i den spændende verden, Elvstrøm Sails er en del af. I bund og grund handler det jo om, at vi er med til at realisere sejleres drømme – uanset om den drøm består i at vinde Fyn rundt, sejle på weekendtur med familien eller over Atlanten. Vi har med folks fritid at gøre og gennem det seneste 1 ½ år har vi i den grad set, hvor værdifuld tiden i det fri under åben himmel er. Med vores placering tæt på de store europæiske sejlermarkeder, et højkvalitetsprodukt samt fuld kontrol over hele værdikæden står vi godt rustet til også fremadrettet at kunne hjælpe sejlere med at få vind i sejlene. Og nu med en ny direktør ved roret.”
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?