fbpx

Masser af sweet X-moments i Bogense

Inkluder i Newsletter: Ja

16 X-Yachts i størrelserne fra X-332 til X-5.6 strålede om kap i havnekanalen i Bogense, da X-Yachts sidste weekenden afviklede et træf under høj sol, og med en række indslag undervejs.

Et funrace mellem Bogense og Æbelø skulle have været et af højdepunkterne lørdag, men med rigelig frisk vind fra vest, var stemningen mere til prøveture i den nye X-Power og i værftsejer Ib Kunøe’s X-4.6’er, som havde taget turen fra Vedbæk i arrangementets anledning.

Derudover var der masser af mulighed for at møde andre X-Yachts ejere, og for at udveksle erfaringer og gode tips. Som en ekstra service til de fremmødte stillede X-Yachts med værftets servicechef Bjarke Gam Svare, som weekenden igennem hjalp med teknisk rådgivning i små og større sager.

Lørdag morgen ventede der et ekstra smukt syn i kanalen, idet X-5.6 med byggenummer 1 i nattens løb var ankommet fra Oslo med kurs mod Middelhavet, med bådens ejer, Otto Backe, og en gast om bord. Imponerende var det at se den godt 17 meter lange båd manøvrere rundt i den smalle kanal i Bogense.

Dampskibshuset i Bogense dannede rammerne for det kulinariske, og bød lørdag på levende musik og en lækker 3-retters menu i festtelt til langt ud på aftenen. Sejlerhistorierne fyldte lokalet med X-moments.

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen beretter: Gæsterne fik ved hvert bord 10 minutters forberedelse og derefter ét minut til at genfortælle deres bedste sejlerhistorie med deres X-Yachts, og det kom der rigtig meget sjov ud af. Sejlere har jo pr definition mange gode historier, og lørdag aften var ingen undtagelse. Efterfølgende har vi snakket om, at der skal bygges videre på begrebet X-moments, for det er jo lige præcis disse særlige øjeblikke i vores sejlerliv, som er vigtige både at huske og at dele med andre. I det hele taget er vi virkelig tilfredse med weekenden i Bogense. Det er skønt at møde X-ejerne ude i sejlermiljøet, og jeg er glad for at vi fra værftets side stillede med 6 medarbejdere, som på den måde også fik mødt ejerne under helt afslappede forhold – slutter Kræn Brinck Nielsen, der sidste år kunne berette om et rekordstort salg, der viser sig at fortsætte i samme takt ind i 2021-2022.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *