fbpx

Masser af sweet X-moments i Bogense

16 X-Yachts i størrelserne fra X-332 til X-5.6 strålede om kap i havnekanalen i Bogense, da X-Yachts sidste weekenden afviklede et træf under høj sol, og med en række indslag undervejs.

Et funrace mellem Bogense og Æbelø skulle have været et af højdepunkterne lørdag, men med rigelig frisk vind fra vest, var stemningen mere til prøveture i den nye X-Power og i værftsejer Ib Kunøe’s X-4.6’er, som havde taget turen fra Vedbæk i arrangementets anledning.

Derudover var der masser af mulighed for at møde andre X-Yachts ejere, og for at udveksle erfaringer og gode tips. Som en ekstra service til de fremmødte stillede X-Yachts med værftets servicechef Bjarke Gam Svare, som weekenden igennem hjalp med teknisk rådgivning i små og større sager.

Lørdag morgen ventede der et ekstra smukt syn i kanalen, idet X-5.6 med byggenummer 1 i nattens løb var ankommet fra Oslo med kurs mod Middelhavet, med bådens ejer, Otto Backe, og en gast om bord. Imponerende var det at se den godt 17 meter lange båd manøvrere rundt i den smalle kanal i Bogense.

Dampskibshuset i Bogense dannede rammerne for det kulinariske, og bød lørdag på levende musik og en lækker 3-retters menu i festtelt til langt ud på aftenen. Sejlerhistorierne fyldte lokalet med X-moments.

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen beretter: Gæsterne fik ved hvert bord 10 minutters forberedelse og derefter ét minut til at genfortælle deres bedste sejlerhistorie med deres X-Yachts, og det kom der rigtig meget sjov ud af. Sejlere har jo pr definition mange gode historier, og lørdag aften var ingen undtagelse. Efterfølgende har vi snakket om, at der skal bygges videre på begrebet X-moments, for det er jo lige præcis disse særlige øjeblikke i vores sejlerliv, som er vigtige både at huske og at dele med andre. I det hele taget er vi virkelig tilfredse med weekenden i Bogense. Det er skønt at møde X-ejerne ude i sejlermiljøet, og jeg er glad for at vi fra værftets side stillede med 6 medarbejdere, som på den måde også fik mødt ejerne under helt afslappede forhold – slutter Kræn Brinck Nielsen, der sidste år kunne berette om et rekordstort salg, der viser sig at fortsætte i samme takt ind i 2021-2022.
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?