YachtBroker udvider ejerkredsen

YachtBroker udvider nu ejerkredsen med tre skarpe profiler, som skal være med til at styrke forretningskonceptet og løfte virksomhedens internationale fokus. Pr. 1. juli træder Mikael Vest, Lars Funding og Bjørn Normann således ind som nye medejere af YachtBroker.

Hos Broker-sammenslutningen er udviklingen de seneste år også gået stærkt, og et større strategisk arbejde er sat i værk for at fremtidssikre virksomheden. Som et led i processen udvider YachtBroker altså ejerkredsen med tre erfarne profiler, der skal være med til at synliggøre konceptet overfor eksisterende og nye franchicetagere, og ikke mindst styrke positionen internationalt.

Lars Funding, der har mange års erfaring med topposter i internationale virksomheder, tiltræder således som arbejdende bestyrelsesmedlem og ny meddirektør, mens Bjørn Normann, som i forvejen var et kendt ansigt hos YachtBroker, nu også er tiltrådt som partner i virksomheden. Sidst men ikke mindst er Mikael Vest, grundlægger og direktør hos Vinderstrategi A/S, udpeget som ny bestyrelsesformand hos YachtBroker.

- Ambitionerne med den udvidede ejerkreds er blandt andet at styrke markedspositionen internationalt og udvikle vores forretning digitalt, og med de tre nye, skarpe profiler er jeg sikker på, at vi kan få realiseret vores mål. Alle tre kommer fra hver deres spændende baggrunde, og tilsammen har de de helt rette kompetencer til at løfte den videre udvikling af YachtBroker. Jeg ser derfor meget frem til at få dem med på holdet, lyder det fra Mikkel Synnestvedt, der er ejer og grundlægger af YachtBroker.
Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *