fbpx

YachtBroker udvider ejerkredsen

YachtBroker udvider nu ejerkredsen med tre skarpe profiler, som skal være med til at styrke forretningskonceptet og løfte virksomhedens internationale fokus. Pr. 1. juli træder Mikael Vest, Lars Funding og Bjørn Normann således ind som nye medejere af YachtBroker.

Hos Broker-sammenslutningen er udviklingen de seneste år også gået stærkt, og et større strategisk arbejde er sat i værk for at fremtidssikre virksomheden. Som et led i processen udvider YachtBroker altså ejerkredsen med tre erfarne profiler, der skal være med til at synliggøre konceptet overfor eksisterende og nye franchicetagere, og ikke mindst styrke positionen internationalt.

Lars Funding, der har mange års erfaring med topposter i internationale virksomheder, tiltræder således som arbejdende bestyrelsesmedlem og ny meddirektør, mens Bjørn Normann, som i forvejen var et kendt ansigt hos YachtBroker, nu også er tiltrådt som partner i virksomheden. Sidst men ikke mindst er Mikael Vest, grundlægger og direktør hos Vinderstrategi A/S, udpeget som ny bestyrelsesformand hos YachtBroker.

- Ambitionerne med den udvidede ejerkreds er blandt andet at styrke markedspositionen internationalt og udvikle vores forretning digitalt, og med de tre nye, skarpe profiler er jeg sikker på, at vi kan få realiseret vores mål. Alle tre kommer fra hver deres spændende baggrunde, og tilsammen har de de helt rette kompetencer til at løfte den videre udvikling af YachtBroker. Jeg ser derfor meget frem til at få dem med på holdet, lyder det fra Mikkel Synnestvedt, der er ejer og grundlægger af YachtBroker.

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?