Columbus Marine ny distributør af Lopolight

Lopolight, en af verdens førende leverandører af LED lanterner til alle typer fartøjer på tværs af fritids- og erhvervs markedet, har udnævnt Columbus Marine som distributør af Lopolight.

Lopolight producerer på fabrikken i Humlebæk verdens nok bedste LED lanterner, og er især kendt for at rådgive og anbefale kunderne de rette navigationslys løsninger, afhængig af forskellige bådtyper og kundernes behov.

Den høje standard og de skrappe krav om at give kunden den bedste rådgivning, kræver vi også i vores distributions led - og derfor har vi valgt Danmarks bedste marineudstyrs distributør, Columbus Marine, til at sælge Lopolight til fritidsbådsmarkedet i Danmark - fortæller Lopolight i en pressemeddelelse.

Columbus Marine
Columbus Marine A/S er etableret i 1986 og har siden starten stræbt efter at tilbyde produkter af højeste kvalitet og repræsenterer i dag en række af de allerstærkeste sejlsportsbrands på det danske marked.

Columbus Marine A/S har domicil lige syd for Roskilde, hvor de råder over 1.800 M2 lager og salgsafdeling. Deres kunder er førende marinebutikker, bådebyggere, motorværksteder og sejlmagere i Danmark. De er kendt for at have et solidt lager, og sørger altid for hurtig levering til vores forhandlere.Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *