Sven Holmbo takker af

Efter grundige og svære overvejelser, har Sven besluttet, at starte et nyt liv udenfor Topdanmark, og der bliver ikke tale om en aprilsnar. Sven Holmbo skal bruge tiden på at nyde hans yderst velfortjente ’3. alder’ med fokus på familie, venner og sine fritidsinteresser.

Sven havde egentlig sidste dag i Topdanmark d. 28. februar. Her i marts måned har han holdt ferie, før han går på pension den 1. april 2021.

Lidt om 'Sven Båd'
Udover sin forsikringsuddannelse er Sven også uddannet skibsingeniør. I 1987 startede han i Top Finansiel Service, hvor Sven arbejdede med finansiering af både. Da Topdanmark i 1990 købte Søfinans, var det helt naturligt, at Sven fortsatte sin karriere her, der førte ham videre til Topdanmark Forsikring i 1993.

I mange år har ’Sven Båd’ været indbegrebet af Topdanmarks Bådafdeling, som han har været med til at bygge op, og med sin store ekspertise og brede faglige indsigt har Sven i den grad præget den flotte udvikling i porteføljen, som Topdanmark har i dag.

Sven har været en aktiv ambassadør, hvilket kan ses på hans mange aktiviteter og projekter, og eksempelvis har Sven i mange år været formand for Havneudvalget for Lystfartøjer under Forsikring & Pension samt repræsentant i Ankenævnet.

På fineste vis har Sven repræsenteret Topdanmark med sin specialistviden, arbejdsomhed, målrettethed, kærren for detaljerne – kombineret med sit vindende væsen, der også har gjort Sven til en meget vellidt og respekteret kapacitet af såvel kolleger, kunder som samarbejdspartnere, og der er ingen tvivl om, at han træder af med maner, hvor han efterlader et flot resultat, men desværre også et stort personligt hul.

Ingen reception
Efter Svens ønske holdes der ikke reception. Også selvom Coronaen måtte åbne op for, at vi igen må forsamles, ønsker Sven ikke at markere sin pensionering med en reception ved en senere lejlighed - men her fra redaktionen skal der lyde tak for godt nabo-skab. Bådmagasinet og TopDanmark har nemlig haft stand lige ved siden af hinanden på Boat Show i Fredericia - vi kommer til at savne vores hyggelige stunder. 

God vind.