fbpx

Virtuelt Boat Show: Torsdag går det løs

Hvis ikke det havde været for den alt-ødelæggende pandemi, så havde hele den maritime branche været ved at sætte stande op i Messe C/Fredericia, hvor det traditionelle Boat Show altid løber af stablen i slutningen af februar og starten af marts i ulige år. Dette kunne ikke lade sig gøre i år - ikke kun i Fredericia, men samtlige Boat Shows, stort set verden rundt er aflyst.

Det har importøren af Mercury, Jørgensen & Dahl i Greve gjort noget ved. Om 48 timer, torsdag kl. 10:00 slår de dørene op til virtuelt boat show, hvor en imponerende samlinger af præsentations-video'er bringer dig gennem importørens store sortiment. Selve 'udstillingen' vil være online frem til den 11 april kl. 16:00, og der vil i følge den danske Mercury importør, være noget at komme efter, - hele tiden!

Marketingansvarlig hos Jørgensen & Dahl, Henriette Laigaard fortæller: "Vi har fokus på at kunden så vidt muligt får følelsen af at stå ved en given bådmodel, og næsten kan mærke den under sig. Derfor vil bådudstillingen strømme over af gennemgribende video optagelser, hvor en af vores eksperter gennemgår modellerne fra A til Z. Der er aldrig før blevet lavet en virtuel bådudstilling i Danmark, så derfor betragter vi os som pionerer indenfor dette felt. Det er en super spændende rejse, som vi forventer rigtig mange vil kunne drage fordel af. Ydermere lancerede Mercury Marine den store verdensnyhed i forrige uge (V12 600 HK påhængsmotor, red.) - en nyhed som vi naturligvis glæder os til at introducere yderligere på den virtuelle bådudstilling"

Som nævnt handler det ikke kun om både. En perlerække af de højtydende bådmotorer fra Mercury bliver ligeledes gennemgået. Skulle man være i tvivl om hvilken motor der kunne være god at have på sin båd, er målet at man er blevet meget klogere efter et besøg, eller flere, på den virtuelle udstilling.

Sikkerhed på vandet er en vigtig ting for Mercury Marine, der står bag Mercury bådmotorer. Derfor vil en af 2020 årets rigtig store nyheder, 1st Mate, også blive fremvist på det virtuelle boatshow. 1st Mate er et kombineret mand-over-bord system, der sladrer hvis en person falder overbord. Ydermere kan den benyttes som tyverisikring af båden, når den ligger i havn.

Ganske som på en fysisk bådudstilling er der mulighed for at møde Danmarks bedste forhandlere af både og bådmotorer. De bedste af de bedste fortæller så levende om dem selv og deres forretning, at man hjemme fra lænestolen vil få en rigtig god ide om forskellighederne mellem de dygtige bådforhandlere.
Seneste nyheder

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

★ Artikel

★ Brint banker på som grønt brændstof til søs

Udvalgte artikler *