fbpx

Sydjysk Marineservice udvider - og bliver mere mobil

Inkluder i Newsletter: Ja

Sydjysk Marineservice startede for et år siden og - "det har vist sig, at vi nærmest var savnet hos bådfolket", lyder det fra Lars Pedersen, og Martin Hansen fortsætter - "Vi har har fået rigtig mange positive tilkendegivelser omkring vores mobile service. Det vil sige, vi kører ud til kunden, der hvor båden enten ligger i havn, eller til den lagerhal hvor båden opbevares, og vi udfører service og reparationerne på stedet.

Sydjysk Marineservice udfører forårsklargøring, vedligeholdelse, reparationer, vinterkonservering, udskiftning af hele motoren med styresystem, og alt det, der hører til bådmotorer, både påhængs-, og indenbordsmotorer samt drev fra de mindste til de helt store både.

Døgnberedskab
- Nu er vinteren over os, men vi har travlt hele året rundt med bådene, og vi er også klar når kunderne har et problem her og nu, lyder det fra Martin Hansen. Tit sker udfordringen jo netop i weekenden eller måske på et sent tidspunkt på dagen, og derfor kan vi tilbyde et døgnberedskab hvor man kan ringe alle ugens syv dage døgnet rundt og så kører vi ud og klarer opgaven.

Som vinteren har lagt sig over Danmark, er det ekstra vigtigt at sørge for at båden, herunder motor og drev bliver vedligeholdt, samt klargjort til næste sæson.

Sydjysk Marineservice fortæller, at man har stor erfaring indenfor det marine område med indenbordsmotorer samt påhængsmotorer både hvad angår vinterklargøring og service, og med deres kørende værksted kan de yde service overalt i det sønderjyske og sydjyske område, og samtidig så har vi den store fordel, at Sydjysk Marineservice samarbejder med Aabenraa Cylinderservice og vi derfor har mulighed for at kunne udføre større opgaver i form af eks. motor-renoveringer af enhver art.

Ekstra mekaniker - er også mobil
- Vi har udvidet vores mobile service, så vi i dag også har Dennis Christensen hos Sydjysk Marineservice, slutter Martin Hansen. Dennis Christensen er en meget erfaren mekanikere og har stor viden omkring bådmotorer og drev.
Udvalgte artikler *