Stort bådcenter åbner midt på Sjælland

Premium Både, som åbnede i 2020, har haft vind i sejlene og flytter nu til nye og større lokaler midt på Sjælland.

– Vi har haft et forrygende år, så nu flytter vi fra Køge Marina til at åbne et bådcenter i Ringsted. Bygningen er på 600 kvadratmeter og grunden 4.500 kvadratmeter, fortæller medejer den 25-årige Thomas Paaske, der sammen med sin kollega, Frank Hartvig Szmyrko, 26, står bag Premium Både.

De to, unge iværksættere etablerede deres bådmæglerforretning i foråret 2020 hovedsagligt som en webportal med talrige bådtilbud og dertil en mindre butik i Køge Marina.

– Det var tydeligt, at folk i stor stil måtte aflyse deres udlandsrejser og nu var blevet interesseret i at komme ud at sejle. Mange af vores kunder sidste år var førstegangs-bådkøbere, så nu ser vi frem til også at kunne tilbyde service og bådudstyr i vores nye bådcenter, siger Thomas Paaske.

Premium Både vil udbyde alle typer både, men fokus ligger på de mellemstore motorbåde på 30-40 fod og opefter. De har allerede mange ”følere” ud hos producenterne, og flere aftaler ligger også klar til underskrift. Men lige nu vil Thomas Paaske helst ikke ud med, hvilke konkrete mærker man forhandler om.

– Vi ønsker at kunne tilbyde mange forskellige både, også sejlbåde, men det bliver nok motorbåde og RIBs, som bliver det dominerende hos os. Det er den type både, som vi selv har sejlet i mange år, så det er et naturligt valg, siger Thomas Paaske.

Også ansættelser er på vej i kølvandet på udflytningen til det nye domicil. Der bliver ifølge Thomas Paaske tale om sælgere, folk til værkstedet og chauffører. Dørene åbnes den 1. april i år på Huginsvej i Ringsted med 30-35 både udstillet, hvis alt går som forventet.

At forretningen rykker ind i landet uden udsigt til vand, betyder mindre, mener de to ejere.

– Vi kan stadig arrangere prøvesejladser, og når båden er på land, kan man se hele skroget, hvilket også har stor værdi for køberen. I Ringsted ligger vi centralt 20 minutter fra Køge og en halv times tid fra Roskilde, Korsør, Holbæk og Næstved, siger Thomas Paaske.

Udendørs er der plads til mindst 50 både, og indendørs bliver der salg af mindre både, redningsveste, navigation, påhængsmotorer og andet bådudstyr. Thomas Paaske har tidligere drevet en el-installatørforretning sammen med Frank Hartvig, inden de blev bådmæglere.Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt