fbpx

Tid til vagtskifte hos GP Covers

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter 30 år med presenninger og covers til lystbåde, har Oluf Grønkjær valgt at gå på pension, og pr. 1 januar 2021 overtager Thomas Iermiin GP Covers.

GP Covers er nok mest kendt for sine grå FiberTex vinterpresenninger, der kan ses på de fleste lystbådehavne i Danmark og Nordtyskland. GP Covers har i mange år været en førende leverandør af bådpresenninger og covers, med et omfattende program til opbevaring, beskyttelse eller transport af joller, sejlbåde og motorbåde. Udover presenninger og covers, syr GP Covers også sprayhoods / kalecher, sælger og reparerer sejl samt løser diverse specialopgaver.

Oluf Grønkjær vil fremover koncentrere sig om sit formandskab i Sailing Aarhus og bestyrelsesarbejde i Kaløvig Bådelaug samt sejle i sin Luffe 37. ”Jeg vil gerne takke vores mange kunder gennem årene, og håber I vil tage godt imod Thomas” udtaler Oluf Grønkjær i en pressemeddelelse.

Thomas Iermiin har været tilknyttet GP Covers de seneste par år i sæsonen for vinterpresenninger og kender derved GP Covers og produkterne indefra. Thomas har i forvejen importen af Elan Yachts og har arbejdet i branchen i flere år, bland andet som sejlmager. Derudover er han en ivrig tur- og kapsejler. ”Jeg ser meget frem til at drive GP Covers videre og glæder mig til at servicere og løse opgaver for vores kunder på havnene i Danmark ”









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *