Tid til vagtskifte hos GP Covers

Efter 30 år med presenninger og covers til lystbåde, har Oluf Grønkjær valgt at gå på pension, og pr. 1 januar 2021 overtager Thomas Iermiin GP Covers.

GP Covers er nok mest kendt for sine grå FiberTex vinterpresenninger, der kan ses på de fleste lystbådehavne i Danmark og Nordtyskland. GP Covers har i mange år været en førende leverandør af bådpresenninger og covers, med et omfattende program til opbevaring, beskyttelse eller transport af joller, sejlbåde og motorbåde. Udover presenninger og covers, syr GP Covers også sprayhoods / kalecher, sælger og reparerer sejl samt løser diverse specialopgaver.

Oluf Grønkjær vil fremover koncentrere sig om sit formandskab i Sailing Aarhus og bestyrelsesarbejde i Kaløvig Bådelaug samt sejle i sin Luffe 37. ”Jeg vil gerne takke vores mange kunder gennem årene, og håber I vil tage godt imod Thomas” udtaler Oluf Grønkjær i en pressemeddelelse.

Thomas Iermiin har været tilknyttet GP Covers de seneste par år i sæsonen for vinterpresenninger og kender derved GP Covers og produkterne indefra. Thomas har i forvejen importen af Elan Yachts og har arbejdet i branchen i flere år, bland andet som sejlmager. Derudover er han en ivrig tur- og kapsejler. ”Jeg ser meget frem til at drive GP Covers videre og glæder mig til at servicere og løse opgaver for vores kunder på havnene i Danmark ”Seneste nyheder
Kort nyt

Solosejler reddet efter otte timer i havet

Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *