Fejrer to års 'fødselsdag' med udvidet strategisk samarbejde

Præcist to år efter Mercury Marine og Beneteau annoncerede tæt samarbejde i Nordamerika, annoncerer de nu et endnu tættere samarbejde – ja kald det bare et partnerskab, til at omfatte hele verden.

Med dette udvidet strategiske samarbejde bliver Beneteau bådene fra 2021 verden over, leveret med en Mercury påhængsmotor på hækken.

"Samarbejdet er blevet tættere over de seneste par år, og vi glæder os til at kunne tilbyde endnu flere bådejere muligheden for at opleve hvad der allerede har været en succes i USA i nogen tid: Nemlig det perfekte match når to spillere i marineindustrien slår sig sammen om at tilbyde den perfekte bådpakke" Siger Marty Bass, øverste chef i Mercury Marine EMEA.

"Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mercury Marine, som giver os mulighed for at tilbyde kunderne udvalgte højprofilerede produkter med endnu bedre motorpakker end tidligere", lyder det fra Luca Brancaleon, næstkommanderende i varemærke og produktstrategi divisionen indenfor Beneteau gruppen. "Efterspørgslen efter store påhængsmotorer er stigende, og Mercury Marine har bevist sit værd som marine partner i Nordamerika. Vi er sikre på at den succes også vil blive kopieret i andre områder af verden".

"Jeg glædes over det udvidede, tætte samarbejde med Mercury Marine og ser frem imod et langt og succesfuldt samarbejde", udtaler Yann Masselot, varemærke direktør hos Beneteau.

Kunderne kan allerede nu bestille deres Beneteau båd med Mercury påhængsmotor, og disse bådpakker vil ligeledes blive fremvist på kommende bådudstillinger. Find din danske Mercury forhandler via linket her.