Elvstrøm siger tak - gode loyale kræfter træder af

Kim Petersen og William Friis-Møller fra Elvstrøm Sails salgsteamet stopper, efter henholdsvis 22 og 9 år hos Elvstrøm Sails.

Kim har især taget sig af danske bådværfter og har gennem årene opbygget stærke relationer med blandt andre X-Yachts, Quorning Boats og Nordship. Derudover har Kim været back-up og support til en række danske såvel som tyske forhandlere gennem årene. William kom til Elvstrøm Sails i 2011 og har især beskæftiget sig med opbygning af og salg til nye markeder, ligesom han har stået for en del foredrag, events og testsejladser, ofte på større både.

”Fælles for dem begge er en høj ekspertviden og kompetent rådgivning, om end på hver deres facon. Men kunder er jo heller ikke ens. Vi vil gerne sige en stor tak til både Kim og William for deres bidrag til Elvstrøm Sails gennem mange år. De har i den grad gået den ekstra mil i deres tilgang til arbejdet med at rådgive kunderne til den bedste løsning for dem”, fortæller direktør Niels Bjerregaard.

”Vi har jo længe kendt deres planer om at gå på efterløn og pension, så vi har haft mulighed for at omorganisere os internt. Så selvom vi uden tvivl kommer til at mangle dem og deres knowhow, så er vi godt rustet med vores team, som også tæller kompetente kræfter, der arbejder ud fra vores afdeling i Cannes, Frankrig”, fortæller salgschef Christian Due Hammershøy.

Tilbageblik
Spørger man Kim Petersen, hvad der især står ud, når han tænker tilbage, falder svaret prompte.

”Perioden, hvor vi begyndte at producere membransejl står for mig som én af de vigtigste i Elvstrøm Sails historie. Det har virkelig løftet os, og fortsætter jo med at udvikle os. Jeg var med til én af de første test-sejladser med vores første membransejl på Aabenraa fjord. Det foregik i Torsten Bastiansens X-332 Sport og Paul Elvstrøm var selv med. Det har været tilbage i 2002, og jeg husker tydeligt, hvor begejstret Paul Elvstrøm var”, fortæller Kim.

”Jeg har mange gode oplevelser og minder fra Elvstrøm Sails, og har heller ikke i sigte at gemme mig helt væk. Jeg bor jo i nærheden af Elvstrøm Sails, så de slipper ikke helt for mig ind imellem. Jeg skylder nok også kollegerne en gang rundstykker, når corona-virussen er blæst væk. Lige nu er det lidt vanskeligt at lave den helt store afsked”.

Og på samme spørgsmål til William, er svaret;

”Når jeg tænker tilbage på Elvstrøm Sails står særligt de sidste syv år ud. Det har været en periode, hvor virksomheden virkelig er blevet toptunet og moderniseret til en professionel industrivirksomhed. Om end med et traditionsrigt håndværk intakt. Vores membran produktion er helt unik og det har virkelig været en fornøjelse at være med på den rejse. Jeg har nydt at rådgive om sejl til store som små både og kunder over stort set hele verdenen. Men nu er tiden kommet til et nyt kapitel. Jeg tyvstartede mit nye kapitel i april måned og ser frem til at opleve verden i min IMX 40, Mandalay. Jeg har altid drømt om at sejle langt, og den drøm er helt intakt”, fortæller William, der lige nu har travlt med at rigge båden til efter alle kunstens regler – og bage kage til kontoret.

William forbliver fortsat aktiv under sin langfart med sit eget Sails- and Yacht Support, hvor han vil kunne yde konsulentbistand undervejs.

En forpost på det blå ocean.

Fra Elvstrøm Sails Teamet skal lyde en stor tak for samarbejdet og fortsat god vind.Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt