Gransegel overtager Benns Mast & Rigg

Det svenske sejlloft Gransegel overtager Benns Mast & Rigg. Det er en del af Gransegels langsigtede strategi, at tilbyde kunderne en omfattende og fuldt dækkende service.

Benns butik i Stockholm findes samme sted som tidligere, og drives videre med Erlandssons Brygga som ejere. Ansvaret for riggerværkstedet overtages af Gransegel, men det beholder navnet Benns Mast & Rigg, som stadig vil være at finde i lokalerne i Nacka udenfor Stockholm.

”Sejlerne vil have mere end bare nye sejl, de vil også have service. I de seneste par år har vi, i stadig højere grad, hjulpet vores kunder til at afmontere, hente, servicere og opbevare sejl," siger Mats Johansson fra Gransegel.

"Samtidig er der mange, der også spørger os om service på deres rig. Når de har gjort det, har vi henvist til Benns Mast & Rigg, og vores samarbejde har været tæt. Så da Benns ejer Erlandssons Brygga ønskede et tættere samarbejde, var det, som om puslespillet faldt på plads. Vi har drevet vores udvikling i retning af at være et "Sejladsens hus”, og nu kan vi virkelig tage os af vores og Benns kunder, endnu bedre end før”, fortæller Mats Johansson.

”Det vil også, sammen med flytningen af sejlloftet til Saltsjöbaden i den Stockholmske skærgård, give en ny start for os på Gransegel og Benns Mast & Rigg," slutter han.