Hvilken farve har din drøm?

Når Elvstrøm Sails, sammen med flere hundrede andre virksomheder fra den danske maritime verden, udstiller på Fredericia Boat Show, bliver det under overskriften 'Hvilken farve har din drøm?' 

Direktør Niels Bjerregaard forklarer til Bådmagasinet; “Vores nye sejlunivers – What is the colour of your dream - er baseret på drømme! Alle sejlere har deres egen drøm, hvad enten det handler om weekend sejlads eller den store tur over Atlanten, eller noget helt tredje. Uanset hvad, skal sejlet naturligvis passe til den enkeltes behov.”

Seks farverige verdener
Elvstrøm Sails nye produktkoncept består af seks unikke og farverige verdener - med navne inspireret af lokale vinde. ”Vinden er ét af vores elementer og dermed er det ret naturligt at døbe vores nye produktsegmenter i den ånd. Vores mål har været at gøre det nemmere for vores kunder at finde inspiration til det rette sejlvalg, gennem et væld af materiale- og fiberkombinationer, layout og sejldesigns”, fortæller marketing manager, Lise-Lotte Møhring Larsen. ”Vi håber, at vejen fra at erkende behovet for et nyt sejl til rent faktisk at finde det, man søger, er blevet nemmere og mere inspirerende.”

Kvalitetsstempel
Med snart 65 år på bagen har danske Elvstrøm Sails lagt tusindvis af timer i design af sejl. Bag det nye produktkoncept ligger en kompleks algoritme, der gennem et væld af konfigurationer og sejldesigns er tilpasset forskellige typer sejlads.

De gode oplevelser
”Det er jo det, det hele handler om. Vi leverer ikke ”bare” sejl, men i virkeligheden gode oplevelser, gennem vores sejl. Uanset om det er til tursejlads eller kapsejlads, kræver det sans for detaljen. Og vores bedste bevis på, at det virkelig lykkes er alle de trofaste og loyale kunder, der kommer igen og igen”, slutter Lise-Lotte.

Læs mere om Elvstrøms nye farve-univers på deres hjemmeside her