fbpx

X-Yachts søger ny produktionsdirektør

I næste nummer af BÅD, kan du læse Henrik Hansens test af X4⁹, og se flere fede fotos. Bladet udkommer i slutningen af juni.

Og så leder X-Yachts efter en ny produktionsdirektør, der skal have det overordnede ansvar for produktionen i Danmark (Haderslev) og Polen (Goldap) – alt fra støbning af skrog til færdig båd, og ansvar for ca. 200 medarbejdere.

X-Yachts pointerer i stillingsopslaget, at de sætter en ære i at give deres kunder den bedste oplevelse, og bygger både, der alle er tilpasset den enkelte kundes behov, og som afspejler en stolt håndværkstradition.

Derfor søger de en produktionsdirektør M/K der kan lede og motivere medarbejderne til at tage ansvar, og bidrage aktivt til udvikling af værftets processer. X-Yachts værdsætter desuden initiativ, vedholdenhed og gennemslagskraft, og så skal den nye produktionsdirektør have en praktisk tilgang til arbejdsopgaverne.
' Kombineret med en uddannelse som produktionsingeniør eller anden relevant videregående uddannelse har du overblik, men samtidig sans for detaljen, ' står der endvidere i jobopslaget.

Du kan se jobopslaget i sin fulde længde her.