fbpx

X-Yachts søger ny produktionsdirektør

Inkluder i Newsletter: Ja

I næste nummer af BÅD, kan du læse Henrik Hansens test af X4⁹, og se flere fede fotos. Bladet udkommer i slutningen af juni.

Og så leder X-Yachts efter en ny produktionsdirektør, der skal have det overordnede ansvar for produktionen i Danmark (Haderslev) og Polen (Goldap) – alt fra støbning af skrog til færdig båd, og ansvar for ca. 200 medarbejdere.

X-Yachts pointerer i stillingsopslaget, at de sætter en ære i at give deres kunder den bedste oplevelse, og bygger både, der alle er tilpasset den enkelte kundes behov, og som afspejler en stolt håndværkstradition.

Derfor søger de en produktionsdirektør M/K der kan lede og motivere medarbejderne til at tage ansvar, og bidrage aktivt til udvikling af værftets processer. X-Yachts værdsætter desuden initiativ, vedholdenhed og gennemslagskraft, og så skal den nye produktionsdirektør have en praktisk tilgang til arbejdsopgaverne.
' Kombineret med en uddannelse som produktionsingeniør eller anden relevant videregående uddannelse har du overblik, men samtidig sans for detaljen, ' står der endvidere i jobopslaget.

Du kan se jobopslaget i sin fulde længde her.

 

 




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *