fbpx

Najad skal fortsat bygges i den Vestsvenske skærgård

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter sammenlægningen af Najad og Arcona, vil Najads yachts fortsat blive bygget på Sveriges vestkyst. Det sker på Sail Yard, et værft med moderne faciliteter, der ligger i Uddevalla. Najad har allerede samarbejdet med Sail Yard et stykke tid, og ser frem til at fortsætte partnerskabet. Det
samme værft bygger også Arconas større modeller, 465 og den nyligt lancerede 435.

Siden 1. marts er Najad og Arcona blevet søsterselskaber med samme ejer. Bestyrelsen laver nu et endnu tættere samarbejde, med en synkroniseret forretningsmodel og produktionslinje.
Den nye forretningsmodel påvirker ikke Najads underleverandører – Najad vil fortsætte med at arbejde som tidligere, for det bedste resultat vedrørende kvalitet og design af sejlbåde.
Ændringen betyder, at Najad og Arcona går fra tre produktionssteder til to effektive og moderne faciliteter.

Nye Mini Superyachts
De seneste nyheder fra Najad er de nye modeller N395 AC og N395 CC, der markedsføres som ægte Mini Superyachts. Yachten blev tegnet af Farr Yacht Design og interiøret af superyacht designer Ken Freivokh Design. Den første nye N395 AC er allerede ude at sejle!

Najad har også udgivet en opdatering af N505 - Next Generation, som allerede er lanceret i tide til sommeren! Det betyder, at Najad præsenterer tre nye veldesignede modeller i verdensklasse til sæsonen 2018.

Kilde: Pressemeddelelse, Najad AB









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *