Reese rykker - på flere måder

En af de førende bådforhandlere herhjemme rykker - på flere måder.

Nyt domicil - og nye mærker kommer til i 2018, årets som samtidig er en slags jubilæumsår for Reese Marin som kan fejre sit samarbejde med Marex. I 20 år har Reese Marin været i tæt dialog, og forhandler af de populære norske Marex motorbåde. 

Reese Marin flytter som tidligere nævnt her på Bådmagasinet i 2018 til Sydhavnen’s bassin i Aabenraa, og i forlængelse af det nye bådcenter med egen marina omfatter det nye lejemål også en 3600 m2 stor udstillingshal. 

En 20 tons svingkran er også tiltænkt det nye havneanlæg med henblik på at skabe en mere fleksibel bådhåndtering, og i forbindelse med det nye anlæg vil der blive opført en ny kontor og administrationsbygning med showroom. Det hele er planlagt til at skulle stå indflytningsklar om få måneder, til April 2018.

Optisme fra de store værfter

Det er ikke kun i Aabenraa og omegn at det nye Reese Marin center trækker overskrifter.
I Greifswald,Tyskland hos Hanse Yachts har man store forventninger til det nye område, og har derfor suppleret forhandleren med to innovative motorbåds brands; Sealine og Fjord.

Fjord stammer oprindeligt fra Norge men blev købt op af Hanse Yachts, og derefter genlanceret i et eksklusivt design som strækker sig fra 36-48 fod.

Sealine har engelsk oprindelse, og er ligeledes blevet genlanceret i et futuristisk design som er skabt af den berømte superyacht designer Bill Dixon, og begge brands vil fra Februar 2018 kunne opleves i Aabenraa.

Fokus på messer i ind - og udland

På trods af indendørs bådudstilling året rundt i Aabenraa er en del af forretningsstrategien, så er det stadig planen at bibeholde fokus på lokale og internationale messer. Mange af Reese Marin’s forhandlinger dækker nemlig også Nord-Tyskland. Reese Marin vil derfor være repræsenteret på den kommende BOAT Düsseldorf udstilling som finder sted d. 20. Jan - 28. Januar.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker