fbpx

Watski gruppen er ny distributør af Awlgrip

Over 50% af verdens megayachts er malet med Awlgrip. Watski gruppen er ny distributør af Awlgrip Yacht Paint systems i Danmark og Norge.

Watski lagerfører Awlgrips store sortiment af professionelle spartel og farve. Watski vil også kunne blande specialfarver med Awlgrips unikke blandingssystem. Det sendes ud med dagsleverancer til bådeværfter med mere, der applicerer professionelt i henholdsvis Danmark & Norge.

Awlgrip der indgår i AkzoNobel koncernen har sit dna i sejlsporten. Blandt andre kendte varemærker under Akzo Nobel paraplyen kan nævnes International, der er kendt af de fleste fritidssejlere rundt i hele verden og distribueres ligeledes igennem Watski gruppen.

Awlgrip er det malingssystem, der er foretrukket af de fleste professionelle malere og yachtejere i verden. Awlgrip har helt unikke finishmalinger og spartler, der passer til alle typer fartøjer, uanset om det er et mindre skib eller en mega yacht.

Den dybe glans og høje farveægthed i de særlige polyesterpolyurethan baserede finishmalinger, der sammen med en perfekt matchet primer og spartelmasse giver den ultimative beskyttelse af din lystbåd. Produkterne er så stærke, at de vælges frem for gelcoater, der hurtigere nedbrydes af UV og slid. Awlgrip bruges også i luftfartsindustrien, vindmølleindustrien mm. der har høje krav til styrke og slidtage.

Ønsker du særlige farver som metalfarver med mere blandes disse efter ordre.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Jessen hos Watski A/S. Sortimentet kan ses her.
Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Kapsejlads

Distance: Deltag i gratis online seminar

Kort nyt

Nødblus udløste stor eftersøgning

Havne

300 'havnerødder' samlet i Vingsted

America's Cup

Efter 'big crash': American Magic tilbage på vandet - se video

Havne

København: Skal badning gøres fri i hele havnen?

★ Artikel

★ 4 gange så dyrt at sejle for hurtigt

Volvo Ocean Race

The Ocean Race: VO65-klassen ikke godkendt til Sydhavet

Udvalgte artikler *


Produktnyt