Harken og Robeye i spændende samarbejde

Harken har indgået et samarbejde med Ropeye® OÜ, der hører hjemme i Tallinn, Estland. Harken skal distribuere Ropeyes produkter gennem sit verdensomspændende distributionsnet. Aftalen har også til formål, at Harken efter en kort overgang vil blive eksklusiv distributør over hele verden.

"Vi har været imponerede over Ropeye siden starten", siger Matt Malec, Harkens direktør for Worldwide Sales. "Designet er elegant. Løsningerne er gennemtænkt og produceret særdeles godt. Faktisk så angriber Ropeye-teamet mange af de samme tekniske udfordringer, vi står over for hver dag, der gerne skulle munde ud i forbedret rigging. Aftalen er stor for begge virksomheder. Men mere vigtigt, det er også godt for sejlerne, der vil få adgang til Ropeye-produkterne på nye steder i verden og på flere markeder".

Ropeye U1 block front

En U-blok fra Robeye.

"Jeg er glad for, at vores lange "frieri" med Harken har medført et stærkere forhold, hvor vi kunne samle os omkring vores styrker, mens vi stadig er to uafhængige virksomheder og personligheder", siger Jaanus Tamme, administrerende direktør for Ropeye. "Ropeye er en ungt virksomhed med fokus på næste generations rigging gadgets. Harkens 50 års erfaring fører os til nye højder, og tilbyder kunderne de nyeste riggeløsninger med den bedste service - til trods for at den maritime industri er omskiftelig".

Håber på at samarbejdet udvikler sig

"Aftalen vil gøre Ropeyes produkter tilgængelige i hele vores distributionsnet, som omfatter kontorer i 48 lande", siger Bill Goggins, administrerende direktør Harken USA. "Vores engagement går ikke kun på distributionsdelen alene. Det vil også omfatte et samarbejde omkring markedsføring og muligvis også produktudvikling. Mens vi samarbejder, håber vi, at Ropeye-aftalen udvikler sig som vores meget succesrige forhold til Team McLube. Vi bliver som en familie".

Det er kun fire år siden, at Ropeye blev grundlagt, men den estiske virksomhed har allerede et ry for at bruge avanceret teknologi på geniale måder, der nytænker, hvordan riggning til sejlbåde skal være. Virksomhedens produkter nyder anerkendelse af topsejlere overalt i verden. Ligesom man har modtaget en DAME-adward på den årlige METS-messe i Amsterdam.Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker