fbpx

Navico overtager NaviOP

Inkluder i Newsletter: Ja

Navico har offentliggjort, at de overtager NaviOP. NaviOP har hidtid beskæftiget sig med monitoring og kontrolsystemer til det maritime marked.

Som ramme for opsamling af data fra alle relevante systemer om bord, danner NaviOP et digitalt ecosystem for fartøjer udstyret med Simrad, Lowrance og B&G marine elektronik med multifunktions-displayet som centrum for komplet systemkontrol og information – alt designet for at højne det fulde overblik og fornøjelsen ved at sejle.

"Det glæder os at byde Naviop velkommen til Navico familien”, udtaler Leif Ottosson, CEO i Navico. "I mange år har bilproducenter givet kunderne fuld integration lige ved hånden, og vi, som marineindustri, er faldet bagud med hensyn til at levere same niveiau af tilgængelighed og kontrol. Med NaviOP har vi taget et skridt fremad for at kunne levere en omfattende systemintegrationsløsning til bådbyggerindustrien – et skridt som allerede er taget vel imod af mange af vore bådbygger-kunder. Vigtigst for disse fuldtintegrerede systemer er, at de øger sejloplevelsen ved at gøre det lettere at være bådejer og ved at øge fornøjelsen ved at sejle.”

Navico vil, med denne overtagelse, tage yderligere et skridt til at ændre idéen om et centralt mutifunktionsdisplay og til et fuldt integreret cloud-forbundet informationssystem. NaviOPs success til dato kommer fra dets ophav indenfor industriel automation, og er et resultat af kontinuerlig udvikling af af nye højteknoligiske produkter og systemer, og implemetering af disse.

Fleksible og pålidelige, danner NaviOP systemerne et center, såvel som en digital styringsløsning, som opfylder en række internationale industristandarder, og kan klare alt fra air conditioning og motorer til dieselgeneratorenheder og stabiliseringssystemer.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *