fbpx

Navico overtager NaviOP

Navico har offentliggjort, at de overtager NaviOP. NaviOP har hidtid beskæftiget sig med monitoring og kontrolsystemer til det maritime marked.

Som ramme for opsamling af data fra alle relevante systemer om bord, danner NaviOP et digitalt ecosystem for fartøjer udstyret med Simrad, Lowrance og B&G marine elektronik med multifunktions-displayet som centrum for komplet systemkontrol og information – alt designet for at højne det fulde overblik og fornøjelsen ved at sejle.

"Det glæder os at byde Naviop velkommen til Navico familien”, udtaler Leif Ottosson, CEO i Navico. "I mange år har bilproducenter givet kunderne fuld integration lige ved hånden, og vi, som marineindustri, er faldet bagud med hensyn til at levere same niveiau af tilgængelighed og kontrol. Med NaviOP har vi taget et skridt fremad for at kunne levere en omfattende systemintegrationsløsning til bådbyggerindustrien – et skridt som allerede er taget vel imod af mange af vore bådbygger-kunder. Vigtigst for disse fuldtintegrerede systemer er, at de øger sejloplevelsen ved at gøre det lettere at være bådejer og ved at øge fornøjelsen ved at sejle.”

Navico vil, med denne overtagelse, tage yderligere et skridt til at ændre idéen om et centralt mutifunktionsdisplay og til et fuldt integreret cloud-forbundet informationssystem. NaviOPs success til dato kommer fra dets ophav indenfor industriel automation, og er et resultat af kontinuerlig udvikling af af nye højteknoligiske produkter og systemer, og implemetering af disse.

Fleksible og pålidelige, danner NaviOP systemerne et center, såvel som en digital styringsløsning, som opfylder en række internationale industristandarder, og kan klare alt fra air conditioning og motorer til dieselgeneratorenheder og stabiliseringssystemer.

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *