fbpx

MMC.dk - nu en del af Watski

Inkluder i Newsletter: Ja

I dag er internettet en stor handelsplatform som langsomt men sikkert overtager mere og mere af det fysiske katalogs egenskaber. Masnedø Marine Centers hjemmeside bliver nu en del af Watskis store univers.

"Strategien om at samle kunderne fra Masnedø Marine Center op gennem hjemmesiden MMC.dk for dernæst at kanalisere dem over i Watski butikken har været undervejs i seks måneder, og nu tager vi så næste skridt", lyder det fra Watskis Anders Jessen.

Fra og med i dag den 22. juni 2017 sendes al trafik fra MMC.dk ind på Watski hjemmesiden. Her kommer de tidligere MMC kunder nu ind i Watski universet med mulighed for at se det store vareudbud, lade sig inspirere, orienterer sig om varerne, finde deres lokale Watski partner, købe varerne på nettet og afhente dem i butikkerne.

"Vi ser frem til en øget trafik i butikkerne fra de tidligere mmc.dk kunder. Vi glæder os til at byde alle de nye kunder velkommen i Watski og hos Watski butikkerne, og takker naturligvis alle vores partnere for jeres store forståelse og tålmodighed med denne integration", slutter Anders Jessen.
Udvalgte artikler *