Coronet Yachts til salg

Coronet Yachts var i sin storhedstid Europas største producent af lystbåde, og mere end 20.000 Coronet både er gennem tiden blevet produceret af det danske bådmærke. Coronet blev grundlagt med virksomheden Botved Boats A/S, stiftet af Ole Botved i 1951 ved Tuborg Havn i København.

Ole Botved udviklede virksomheden, så Coronet efterhånden blev Danmarks og siden Europas største bådproducent, og ved Botveds død i 1985 var Coronet et særdeles veletableret mærke med ry for meget høj kvalitet, solidt håndværk og fantastiske sejlegenskaber.

1

De ikoniske Coronet-både har samtidigt lagt stilen og dannet baggrunden for de fleste moderne motorbåde med V-bund på dagens marked, og Coronet Yachts er berømt for raffineret og tidløst design – et design, der også kendetegner de nyeste 290 Sport og 290 Weekend-modeller.

Coronet 290 Sport og 290 Weekend er de seneste modeller, og begge blev lanceret i 2008 af Tuco Marine i Faaborg. 290 Sport er en tidløs åben sportsbåd på 29 fod designet med fokus på sejloplevelsen, men modellen tilbyder også overnatningsmulighed i kabinen under fordækket.

Weekend-modellen er en hardtop-version af Sport-modellen, og giver med sin hardtop øget komfort. Bådene blev lanceret på Hamburg Boat Show i 2008 og senere distribueret via en række forhandlere i Europa.

Mærket udbydes nu til salg, og sammen med varemærket følger rettighederne til bådene samt en række støbeforme og andre produktionsværktøjer, herunder komplet formsæt, produktionsdokumentation og styklister til de seneste modeller. Der findes også forme og dokumentation til en række historiske modeller. Al virksomhedsdokumentation såsom tegninger, marketingmateriale, designmanualer, billeder og film medfølger ligeledes.

De tre rettighedshavere har overdraget salgsopgaven til Tuco Marine i Faaborg, som også var involveret i lanceringen af de nye Coronet 290 Sport og 290 Weekend-modeller. Mere information omkring salget og de medfølgende aktiver kan fås hos Tuco ved Direktør Jonas Pedersen på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.