Vetus introducerer et stærkt D-line motorprogram

Vetus introducerer næste evolution af deres D-line motorprogram. Lavere omdrejninger med mere effekt og drejningsmoment samtidig opretholdelse af den berømte pålidelighed og holdbarhed. De nye D-line motorer opfylder nye RCD2013/53/EU emissionskrav og er særdeles velegnet til powerhydraulik om bord. Leveres med et CAN-bus-system med en SAEJ1939 protokol, men de arbejder også udmærket sammen med NMEA2000 systemer om bord.

De nye Vetus D-Line motorer er nu udstyret med et innovativt vandkølet topdækslet for at reducere varmen i maskinrummet og reducere motorstøjen fra en allerede næsten lydløs motorblok. Dette topdækslet er endda robust nok til at blive anvendt som trin. Andre funktioner, der tilføjes til de nye D-Line motorer er:

  • Et nyt og mindre luftfilter for at spare plads i maskinrummet
  • Ny isolering af udstødningsmanifolden
  • Vandvarmertilsutninger
  • En elektrisk sump pumpe samt en generator (160 ampere) med højt output som standard.

Som optioner Vetus tilbyder en ekstra generator en PTO slange til at installation af en hydraulisk pumpe; et fly-bridge instrumentpanel; en trolling ventil og meget mere. Disse kan bestilles separat, men vil blive installeret på motoren, når den bestiles som en komplet pakke. En mulighed udelukkende tilgængelig for de 6-cylindrede modeller er et separat brændstoffilter kit til at opfylde kravene fra de mest krævende kunder.

Den nye D-line blev lanceret på METS fra i Amsterdam.