Fairline Yachts får ny dansk forhandler

Det britiske motorbådsmærke, Fairline Yachts, får ny forhandler i Danmark og på Grønland. Det er Bådhuset i Beder ved Aarhus, der skal til at forhandle de lækre motorbåde - og det bliver under navnet Fairline Denmark.

Bådhuset er et familieejet firma (Ejes af Henrik og Daniel Bak), der har over 20 års erfaring med bådsalg. Fairline bliver nu tilføjet virksomhedens portfolio, der også tæller mærker som: Regal, Rinker, Saver og Drago.

Henrik Bak udtaler: "Fairline har et godt ry ude i verden, og vi ser frem til at styrke Fairlines synlighed i Danmark og på Grønland. Det er en spændende tid at være involveret med et så spændende bådmærke. I 2017 kan Fairline Yachts fejrer 50 års jubilæum, og vi kan faktisk ikke vente med at komme i gang med arbejdet. For nuværende ejere af Fairline motorbåde vil jeg gerne sige, at vi naturligvis tilbyder service og reservedele".

Managing Director for Fairline Yachts, Russel Currie udtaler: "Fairlines strategi på længere sigt er netop at styrke vores synlighed i hele verden, og vi er helt sikre på, at Bådhuset kan hjælpe os med at vokse i Danmark og på Grønland. Henrik og Daniel er meget passioneret omkring Fairline og den maritime branche, så vi er sikre på, at det vil gøre dem til en værdifuld partner for Fairline Yachts".