RS Sailing får ny forhandler i Danmark

Aarhus Sea Shop er ny distributør af RS Sailing i Danmark. Som ny distributør for RS Sailing vil Aarhus Sea Shop tilbyde en komplet servicepalette til både sejlklubber og privatpersoner uanset om det gælder reservedele, udstyr eller helt nye joller.

RS Sailing har et omfattende program af joller som spænder fra én og to personers joller til større joller som bruges til klubjoller, skolesejlads og familiejoller verden over. I Danmark er RS Sailing mest kendt for de mange RS Feva og RS Tera, der sejler i mange danske sejlklubber. Men faktisk er der mange flere spændende jolle typer i programmet for eksempel RS Aero, som de senest år haft enorm succes med 1150 joller på verdensplan. RS Aero er en moderne high performance én personers jolle, der med en skrogvægt på bare 30 kg, kulfibermast og tre forskellige sejlstørrelser virkelig har skabt nye standarder for sejlads i én personers jolle.

RS Aero 1

RS Aero på vandet. Foto: RS Sailing.

En anden spændende jolle som har stort potentiale for de danske sejlklubber er RS Venture som er en 16,4 fods jolle, der på én gang kan bruges til handicapsejlads, ungdomssejlads og i sejlklubbens sejlerskole.

RS Venture 2

RS Venture kan bruges til handicapsejlads. Foto:RS Sailing.

Dette er bare to spændende både, som vi ser frem til at tilbyde til sejlklubber landet over, men sandelig også til private kunder som ønsker sin egen jolle til kapsejlads eller sin egen familiejolle til glæde for hele familien ved sommerhuset", udtaler Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop.

Vil støtte op RS aktiviteter

Egå virksomheden vil understøtte camp- og stævneaktiviteterne i Danmark dels ved at være tilstede ved udvalgte stævner rundt om i Danmark og dels ved at hjælpe sejlklubber med at afvikle Camps, der er målrettet mod RS Sailings jolletyper.

Sejl, tovværk, udstyr og reservedele til RS jollerne kan fremover bestilles på Aarhus Sea Shops website eller i butikken i Egå. Det vil også være muligt at en god snak om sejladsoplevelsen i en RS jolle eller eventuel booke en prøve sejltur.

 Seneste nyheder
★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se videoSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder