Simrad har søsat nyt brugervenligt autopilotsystem til motorbåde

Simrad har lanceret en helt ny autopilot produktserie, der er udviklet til motor- og fiskebåde. Serien byder på øget nøjagtighed, nemmere installation og en mere enkel integration via NMEA 2000. Samtidig tilføjes 'Continuum Steering' - en ny teknologi, som giver endnu hurtigere og mere pålidelig styring.

Den nye autopilotserie er en betydelig udvikling for Simrad. Produktserien indeholder henholdsvis autopilotcomputeren NAC-2 (for både op til 35 fod) og NAC-3 (for både over 35 fod), som kan styre både indenbords- og udenbordsmotorer.

AP44 Autopilot Controller er et 4,1 tommer farvedisplay med dreje- og trykknapbetjening i et elegant design. Kontrolenheden sikrer enkel betjening af funktioner såsom: Automatiske drejemønstre, ’No Drift’ styring, dybde-konturstyring og andre innovative styringsfunktioner. AP44 er perfekt til at erstatte ældre systemer, som ikke længere produceres. Kan tilsluttes en kortplotter for waypoint- og rutenavigation og er fuld NMEA 200 kompatibel.

ap44 followup md

AP44 fra Simrad. Foto: Simrad.

IS42 er navnet på Simrads nye farveinstrumentetdisplya nemt kan integreres med NSS evo2 og NSO evo2 multifunktionsdisplayenheder. IS42 kan fungere både som instrumentdisplay og, når den suppleres med en OP12, som uafhængig autopilot controller på mindre både. Brugere kan nemt holde øje med vind, hastighed, dybde, motordata, autopilotstatus og meget mere.

is42 ais md

IS42 farvedisplay kan vise mange slags data. Foto: Simrad.

"Simrad har en uovertruffen erfaring og tradition inden for udvikling af autopilotteknologi", udtaler Leif Ottosson, CEO for Navico, "Det er vores mål altid at tilbyde vore kunder de mest brugervenlige, pålidelige og præcise autopilotsystemer, der findes på markedet".

De nye Simrad autopilotkomponenter kom i handlen september 2016. Mere information om den nye serie AP44, IS42, OP12, NAC-2 og NAC-3 kan findes på simrad-yachting.com.