Weilbach lukker deres fysiske butik

Når kalenderen står på den 7. oktober 2016, er det slut med at købe søkort i Weilbachs fysiske butik i Toldbodgade i København. Årsagen er, at markedet har flyttet sig - kunderne benytter i højere grad internettet til at bestille deres søkort. De danske sejlere har længe kunne købe søkort til hele verden i Weilbachs fysiske butik, ligesom der var været et godt udvalg af maritime bøger og havnelodser.

"Hos Weilbach oplever vi tydeligt, at markedet for online-salg over de seneste år er steget markant. Et voksende antal af vores kunder vælger at handle på vores hjemmeside fremfor i vores butik i Toldbodgade 35, og vi kan se at denne tendens fortsætter. Vi har derfor valgt at lukke vores butik i Toldbodgade, København fra 7. oktober i år", fortæller Marianne Nordentoft til Bådmagasinet.

Skærmbillede 2016 09 05 kl. 11.34.12

Weilbach fortsætter med at handle med søkort - nu skal de købes vi nettet.

Marianne Nordentoft fra Weilbach understreger dog. at Weilbach stadig har de samme kompetente medarbejdere, som sidder klar til at besvare spørgsmål via mail eller telefon. Ligesom den gode service ikke vil forsvinde.