Reese Marin klar til at servicere Hansebåde under garanti

Hanse Yachts har fået frisk vind i sejlene med ny importør/eneforhandler for Danmark. Reese Marin påtager i samarbejde med værftet at afvikle reklamationer/service på Hanse bådene som stadig er under værftsgaranti i Danmark.

Reese Marin i Aabenraa har mere end 40 års erfaring med båd salg, og ser frem til at byde de nye samt mange eksisterende kunder velkommen om bord. Reese Marin er i forvejen er en del af Hanse værftet med deres eksklusive Dehler sejlbådsprogram.

Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen. Et bådprogram som blandt andet også appellere til de lidt yngre sejlere var især vigtigt for den yngre generation af foretagendet Reese Marin.

Hanse1

Den nye Hanse 315 som vandt prisen “European Yacht of the Year 2016” har lagt op til det helt store søslag om de unge sejlere, og det glæder Reese Marin sig til at være en del af.

Programmet byder derudover også på masser af sejler glæde til de mere erfarne sejlere.

Reese Marin kan nu tilbyde et solidt og konkurrencedygtigt sejlbåds program hvor design, kvalitet og pris er i perfekt symbiose. Hanse bådene skaber en positiv introduktion til sejlerlivet, da der her er tale om let håndterlige sejlbåde som også holder kursen fornuftigt på brugtbåds markedet. Skulle man senere hen få mod på at prøve kræfter med Dehler så tager Reese Marin til hver en tid gerne Hanse bådene i bytte.

For at fejre deres nye forhandling følger der et års indendørs vinteropbevaring med til alle som bestiller en ny båd i 2016.

Hanse programmet: 315 - 345 - 385 - 415 - 455 - 505 - 575 - 675.