Gå aldrig ned på udstyret

Danske bådejere oplever hvert år, at deres propel får nedsat ydeevne hen over sæsonen på grund af begroning. Båden kommer simpelthen ikke igennem vandet med den samme hastighed ved samme antal omdrejninger, hvilket betyder, at der skal flere omdrejninger til at sikre den ønskede fart. Propellen bliver lige så stille begroet og små-tæret, og det nedsætter naturligvis dens ydeevne.

Nyt interessant produkt

Mange forsøger på forskellig måde at reducere dette fænomen, men indtil videre har der ikke været et produkt, som for alvor løste problemet på det nordiske marked. Det er der så kommet nu. Propspeed er udviklet af en gruppe new zealandske ingeniører og blev blandt andet brugt på alle de motorbåde og gummibåde, som de forskellige America's Cup hold brugte i San Francisco, og det er også gradvist ved at vinde indpas i den kommercielle skibstrafik, hvor besparelserne har vist sig at være betragtelige.

Produktet garanterer bedre fart og mindre brændstofforbrug, fordi skruen holdes helt glat og fri for begroning.

Propspeed påføres skrue og aksel i en 2-trins proces. Først grundes der, for at være helt sikker på, at det begroningshæmmende og helt glatte lag binder 100% til underlaget, og så påføres det beskyttende lag med specialværktøj.

Propspeed kan anvendes på alt fra store containerskibe til små lystbåde.

For mere information henvises til propspeed.dk eller ved at ringe til Sails Support 39 29 75 00.