Tuco Marines ProZero både klar til at indtage Grækenland

Tuco Marine har fornyligt udpeget den græsk baserede mægler, Franman SA, til at repræsentere Tuco Marines ProZero Serie i Grækenland, Cypern og Egypten. Franman SA har siden 2007 arbejdet som agent og distributør af motorbåde, motorer og marineudstyr. Franman SA har siden 2010 specialiseret sig indenfor sikkerheds- og forsvarsindustrien.

ProZero Serien er specielt designede både, der både inkludere hurtigt og lette erhvervsbåde, Daughter Crafts, og Workboats. Rækken af fartøjer til forsvars industrien omfatter patruljebåde, Interceptors og arbejdsbåde. ProZero serien inkluderer også både til Offshore industrien indenfor vindmølleparker, Olie- og gas- industrien og Seismisk industri. Derudover indeholder den også specielt designede lodsbåde til vindmølleindustrien, det første nogensinde formålsdesignede Transfer Daughter Craft.

Aft ISO View L

Franman deltager blandt andet på Offshore Patrol Vessel Middle east konferencen i Kairo, Egypten. Her er det muligt for embedsmænd fra forskellige flåder det afrikanske kontinent til at blive bekendt med ProZero båd serien.

"Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med Franman , og vi håber, at det kan udvikle sig i de kommende år hvor Franman vil være ansvarlig for salget af ProZero i Grækenland, Cypern og Egypten. Og Vi er naturligvis glade for at se Franmans entusiasme vedrørende ProZero bådene", udtaler administrerende direktør i Tuco Marine Group ApS, Jonas Pedersen.

Idéen bag den nye ProZero serien er at levere skibe, der er konkurrencedygtige, ikke blot når det kommer til vægt, men også på parametre som leveringstid og tilpasning efter kundens behov.

Den lave vægt af bådene vil medføre en betydelig reduktion i brændstofforbruget, som igen vil gøre udledningen af både CO2 og NOX lavere. Samtidig vil skibene have en længere rækkevidde og vil være i stand til at sejle med højere hastigheder. Skrogets design er baseret på gennemprøvede og testede skrog fra Tucos Guard Series. Tuco har produceret og løbende udviklet på Guard serien siden 2002.