OneSails åbner sejlloft i Helsingør

OneSails åbnede sejlloft i 2015 på Rungsted Havn med Sofus Pedersen og Mads Christensen som ejere. At gå fra ansat til ejer af en virksomhed kan være et stort skridt og en omvæltning, men de to sejlmagere har ikke fortrudt. "2015 har været et spændende og turbulent år for os. Vi har fået en tilværelse som selvstændige producenter og udviklere af sejl med foden under egen symaskine på sejlloftet i Rungsted Havn. I et fantastisk samarbejde med OneSails, som tilbyder noget af det bedste inden for international materialeudvikling og design af sejl. Vi har absolut ikke fortrudt, og ser frem til et endnu mere spændende år 2016", lyder det fra de to herrer.

Nye produktionslokaler i Helsingør

I september måned indtrådte Kent Kristensen i ejergruppen, hvor han også blev produktionschef. Det bevirkede, at de tre ejere blev mere modige. "Vi har sideløbende med sejlproduktionen turde bevæge os mere aktivt ind på området canvas og har eksempelvis leveret en række faconsyede, fulddækkende vinterpresenninger. Desuden planlægger vi at færdiggøre endnu flere sejl selv. Vi udvider således forretningen med større produktionsfaciliteter i den gamle bådeværftshal nærmest Kronborg på Helsingør Havn".

Planen er nu, at OneSails på Helsingør Havn slår dørene omkrings marts måned 2016. Loftet på Rungsted Havn fortsætter som serviceloft og salgskontor for OneSails.OL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *