Quorning søger folk

De populære Dragonfly Trimaraner går som varmt brød, og produktionen er nu oppe på en båd om ugen! 'Det er jo helt utroligt, og nu har vi så meget fart på at vi decideret står og mangler folk - hele fire af slagsen', udtaler Jens Quorning til Bådmagasinet.

Der er tale om fire nye medarbejdere til bådproduktion af værftets Dragonfly Trimaraner, hvis du har erfaring indenfor branchen, vil det helt sikkert være en fordel.

To med på Hanseboot

På den nærtstående bådudstilling i Hamborg, Hanseboot som åbner lørdag den 31. oktober og løber til søndag den 8. november, kan du opleve to af de populære modeller fra Quorning. Der er tale om Dragonfly 25 Sport og 28'eren i en faceliftet version.

Ønsker du har høre mere om jobbet hos Quorning, venligst kontakt Henrik Bøje, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., du kan også se mere om værftet på www.dragonfly.dk

DF28

Quorning Boats i Fredericia har nu så travlt at de producerer en båd om ugen. Værftet mangler hele fire mand, så har du de rette kompetencer, har du mulighed for at blive en del af succen Dragonfly.