Horsens Yachtværft sælger sin motor- og elektrotekniske afdeling

Steen Andersen, som i dag er leder af afdelingen, stifter selskabet Dansk Skibs Teknik og fortsætter alle aktiviteterne i det nye selskab med virkning fra 1. oktober 2015.

Dansk Skibs Teknik overtager forhandlingen og service af: Nanni Diesel, Yanmar marine dieselmotorer, Side Power, B&G, Simrad, Lowrance, Raymarine. Firmaets kerneområder bliver maritime motor og el tekniske reparationer og installationer. Dansk Skibs Teknik bliver også Certificeret Technician på Simrad og B&G. Systemet giver kunderne mulighed for yderlig service og udvidet garanti i op til 5år, uanset om arbejdet er udført i lyst-eller erhvervs fartøjer.

Horsens Yachtværft og Dansk Skibsteknik vil samarbejde tæt for at give kunderne den bedste service. Søren Buhl, Horsens Yachtværft sælger afdelingen for at kunne koncentrerer sig om bådebyggeri, mast og rig og vinteropbevaring. Den stadig voksende efterspørgsel på værftets kompetencer omkring produktion af emner i komposit kræver mere plads og specialiserede medarbejdere. Værftet opgaver vil i fremtiden blive præget af større og længere varende opgaver.

Dansk Skibs Teknik vil være gearet til at udvise den fleksibilitet og service, som kræves for hurtig løsning af tekniske problemer. Steen Andersen ønsker at Dansk Skibs Teknik bliver kendt for at gøre det rigtige første gang og dermed løfte den maritime branchen til et nyt og et endnu højere professionel niveau.

Horsens Yachtværft og Dansk Skib Teknik bliver med fælles adresse i Horsens et nyt maritimt centrum som kan løse alle opgaver på lyst- og erhvervsfartøjer og med endnu bedre service og fordele for kunderne.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder