Aarhus Sea Shop på nye hænder

Den 1. oktober får Aarhus Sea Shop Aps nye ejere, det betyder samtidig at forretningen flytter til nye og større lokaler.

Tove Thomassen og Per Kjærgaard har drevet Aarhus Sea Shop ApS gennem de seneste 26 år. I butikken på Åbogade har de haft et stort udvalg af beklædning til alle former for sejlads, de har været vellidte for deres store kendskab til produkterne og deres høje leveringssikkerhed.

1. oktober 2015 giver de stafetten videre til to kompetente herrer, der ligeledes har et solidt kendskab til sejlsporten. Det er Niels Thøgernsen, mangeårig ejer af blandt andet grossistvirksomheden Aarhus Surf & Ski, og Allan Borch Madsen, der har en fortid som konsulent i Dansk Sejlunion.

Nye lokaler betyder mere plads til topmærker

Fra overtagelses den 1. oktober 2015 flytter butikken til nye og større lokaler på Gåseagervej i Egå, hvor især mærkerne Musto og Magic Marine vil få ekstra plads at boltre sig på. Produktsortimentet vil iøvrigt være det samme som hidtil.

"Vi ser frem til overtagelsen og er ydmyge over for den forretning, Tove og Per har skabt sig gennem de seneste 26 år, men samtidig har vi naturligvis en masse idéer, som vi glæder os til at prøve af", lyder det fra Allan Borch Madsen, der vil stå for den daglige ledelse af såvel den fysiske butik som webshoppen.

I forbindelse med overtagelsen af Aarhus Sea Shop vil der blive afholdt en lille reception den 3. oktober i de nye butikslokaler i Egå, hvor nye og eksisterende kunder har mulighed for at sige farvel til Tove og Per og goddag til Allan og Niels. Frem til overtagelsesdatoen vil Tove og Per fortsat servicere kunderne fra butikken på Åbogade i Aarhus N.Vendée Globe

Vendée Globe: Nummer 3 - Kevin Escoffier har aktiveret sin...

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf flyttes til april

Branchenyt

Svensk bådindustri kræver forbedret identifikation af båden

★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder