fbpx

Flydende bådmesse tegner til at blive en succes

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er Tempo Huset, der sammen med Danboat står bag udstillingen. Tempo Huset rummer ikke færre end 2.200 kvm lige ud til kajpladserne og bliver udstillingens midtpunkt. Her vil være stande med alt fra påhængsmotorer til maritim elektronik og lækkert sejlertøj.

Tempo Huset bruges normalt til vinteropbevaring af store både, men i år har Tempo Huset besluttet, at de gode rammer skal udnyttes til udstilling.

Danmarks bådmekka

Ishøj Havn er i forvejen kendt som hele Danmarks bådmekka med et hyggeligt sejlermiljø. Her ligger en lang række bådfirmaer og langs de mange kajer og bådbroer vil der være mere end 250 både udstillet. Også på land vil der være mange sejlerdrømme at kigge på.

Tæt på det hele

Ishøj Havn har beliggenheden med sig. Det er ikke hver dag, der er bådudstillinger i Danmark, hvor man kan sejle til. Dertil kommer at Høje Taastrup Station og S-tog ligger tæt på og bybusserne kører lige til kajen. Motorvejen ligger kun 5 minutter væk, og kommer man langvejs fra er der ikke langt fra Kastrup til Ishøj Havn.

Vil man også have et kulturelt udbytte af turen ligger kunstmuseet Arken lige overfor udstillingen.

Gratis entré

Det bliver gratis at besøge udstillingen. Men der vil være muligheder nok for at bruge penge. Også selv om man ikke underskriver en kontakt på en båd. Her vil være boder med vand og fadøl og grill med både bøffer og pølser, så alle kan få appetitten stillet og tørsten slukket.

IMG 0510

Den enorme hal bliver 'shinet' totalt op, og vil danne optimale rammer for landstande, og så har du de mange både i vandet lige uden for døren. Det bliver en flydende bådudstilling afviklet under super flotte forhold, som næppe er set lignende herhjemme. Foto: Søren Øverup









Havne

Havnefoged søges i Sydsjælland

★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *