Thurøbund Yachtværft & Gnisten Marine fusionerer

Thurøbund Yachtværft og Gnisten Marine med ejerne Cai Larsen og Michael Christensen har indgået aftale om fusion af selskaberne i et nyt fælles selskab ved navn Gnisten & Thurøbund Marine A/S. Fusionen træder efter planen i kraft fra den 1. maj 2015, hvorfra Gnisten & Thurøbund Marine skal danne rammerne om en af Danmarks bedst beliggende lystbådsforretning på Frederiksø ved Svendborg.

Michael Christensen bliver administrerende direktør og daglig leder. Alt personale følger med i det nye selskab, der fremover får hovedsæde på Frederiksø 14 i Svendborgs maritime smørhul. Gnisten & Thurøbund Marine ønsker med denne unikke placering af lystbådsværksted og udstillingshaller at bidrage til de maritime aktiviteter på Frederiksø.

Michael Christensen fra Gnisten Marine udtaler til Bådmagasinet: "Personligt har jeg altid ønsket at være en del af et større foretagende. Frederiksø har en optimal placering for alt, hvad der foregår omkring Svendborg. Jeg glæder mig rigtig meget - det betyder, at vi får stordriftsfordele og kommer til at kunne servicere vores kunder med alt".

10.000 m2 til opbevaring

Det nystiftede selskab vil fremadrettet kunne tilbyde nye og eksisterende kunder fra hele landet, indendørs og udendørs vinteropbevaringer af både op til den 70 fods store private lystyacht som let kan håndteres med selskabets bådlifter. De eksisterende faciliteter på Løvholmen vil ligeledes blive benyttet af det nye selskab til vinteropbevaringer, reparationer m.m. Herved vil Gnisten & Thurøbund Marine fremadrettet råde over faciliteter med op til 10.000 m2 under tag.

Gnisten & Thurøbund Marine tilbyder alle former for servicering, reparation, klargøring samt glasfiber- og træarbejde på alle typer lystfartøjer og mindre erhvervsfartøjer, sejlbåde samt motordrevne både. Hvis der skulle blive behov for reparation af både på større end 70 fod, vil de nærliggende dokke kunne benyttes. Alt arbejdet vil blive udført af et servicemindet, veluddannet og erfarent personale med kvalifikationerne i top.

Gnisten & Thurøbund Marine vil også tilbyde salg af alle bådtyper, nye som brugte samt kommissionssalg af både. Gennem den fælles kundedatabase og et stort netværk vil der være gode afsætningsmuligheder. Selskabet vil ligeledes råde over ca. 115 attraktivt placerede havnepladser til udlejning ved Gambøt på Thurø.

 Seneste nyheder
Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankeborde

Vendée Globe

Formel 1 biler på rallybane?

Kapsejlads

Waszp: Aarhus satsning skudt i gang med stor begejstring

Vendée Globe

På 4 sekunder 'nosedivede' båden som blev delt i to! - Se...

Vendée Globe

Jean Le Cam redder Kevin Escoffier - fundet kl. 02Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder