Den første ProZero på vandet

I løbet af den sidste uge har det været testet i de kolde januar forhold, der tilbydes på Faaborg Fjord netop nu. Den søsatte ProZero 12m DC har, en komplet beskyttende kabine, så testsejladserne har kunnet udføres i meget komfortable betingelser trods det kolde vejr.

Sea Charter A/S skal anvende den leverede ProZero 12m DC, i en charteraftale selskabet har indgået med den Danske lodstjeneste DanPilot.

DanPilot vil bruge båden i et nyt fleksibelt internt bådprogram, og ProZero 12m DC skal anvendes på flere af DANPILOTS lodsstationer under charteret.

Komforten i top

Det leverede fartøj er som så mange af ProZero´s fartøjer i Tuco Marines ProZero serie, udstyret med en fleksibelt ophængt kabine, der er monteret på gummichoks, for at sikre optimal lyddæmpning, og besætningens komfort i kabinen. Hvor fire affjedrede sæder og et toilet sikrer den bedste transportoplevelse for besætning og passagerer. På agterdækket af fartøjet, er seks siddepladser indbygget i eksteriøret gennem et gennemtænkt layout med sæder bygget ind i motoren kassen og maskinrums ventilationen.

Light Pilot Båden er udstyret med en Volvo Penta D6 indenbords dieselmotor, og er med kun brændstofbesparende 330hk, i stand til at sejle mere end 27 knob ved transport af lodser og passagerer til eller fra opsamlingsstederne. Denne service vil være bådens vigtigste indsatsområde.

ProZero 12m DC besidder også en ekstra agterdæk´s styreplads og omfattende dæks belysning for og agter, samt en fuld kamera overvågning til både onboard og fra land overvågning af skibet og dets operationer, og på båden fordæk er den udstyret med bordingslejdere i begge sider og en bov indgang til adkomst over stævnen.

ProZero 12m DC har fået markant interesse fra markedet siden offentliggørelsen af designet midt 2014, og er blevet anbefalet til brug som CTV i offshore mærket og som fleksibelt Dive Support Daughter Craft.Seneste nyheder
Kapsejlads

Imponerende Silverrudder - udsolgt på få timer

Kort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Kapsejlads

Forårsklassikeren Hyéres aflyst endnu en gang!

America's Cup

Restriktionerne løftes - America's Cup starter natten til...

Udvalgte artikler *


Produktnyt