fbpx

Den første ProZero på vandet

Inkluder i Newsletter: Ja

I løbet af den sidste uge har det været testet i de kolde januar forhold, der tilbydes på Faaborg Fjord netop nu. Den søsatte ProZero 12m DC har, en komplet beskyttende kabine, så testsejladserne har kunnet udføres i meget komfortable betingelser trods det kolde vejr.

Sea Charter A/S skal anvende den leverede ProZero 12m DC, i en charteraftale selskabet har indgået med den Danske lodstjeneste DanPilot.

DanPilot vil bruge båden i et nyt fleksibelt internt bådprogram, og ProZero 12m DC skal anvendes på flere af DANPILOTS lodsstationer under charteret.

Komforten i top

Det leverede fartøj er som så mange af ProZero´s fartøjer i Tuco Marines ProZero serie, udstyret med en fleksibelt ophængt kabine, der er monteret på gummichoks, for at sikre optimal lyddæmpning, og besætningens komfort i kabinen. Hvor fire affjedrede sæder og et toilet sikrer den bedste transportoplevelse for besætning og passagerer. På agterdækket af fartøjet, er seks siddepladser indbygget i eksteriøret gennem et gennemtænkt layout med sæder bygget ind i motoren kassen og maskinrums ventilationen.

Light Pilot Båden er udstyret med en Volvo Penta D6 indenbords dieselmotor, og er med kun brændstofbesparende 330hk, i stand til at sejle mere end 27 knob ved transport af lodser og passagerer til eller fra opsamlingsstederne. Denne service vil være bådens vigtigste indsatsområde.

ProZero 12m DC besidder også en ekstra agterdæk´s styreplads og omfattende dæks belysning for og agter, samt en fuld kamera overvågning til både onboard og fra land overvågning af skibet og dets operationer, og på båden fordæk er den udstyret med bordingslejdere i begge sider og en bov indgang til adkomst over stævnen.

ProZero 12m DC har fået markant interesse fra markedet siden offentliggørelsen af designet midt 2014, og er blevet anbefalet til brug som CTV i offshore mærket og som fleksibelt Dive Support Daughter Craft.




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *