Horsens Yachtværft fylder 10 år

Efter et rigtigt godt regnskabsår 2013/14 er der mange ting at fejre for Horsens Yachtværft, udover at de også fylder 10 år.

Værftet har:

  • investeret tid og kapital i teknik og knowhow for at kunne producere komponenter af komposit. De er nu også klar til at producere komponenter af komposit til andre brancher, som f.eks. offshore-, vindmølle- og værft industrien.
  • udbygget aktiviteten for salg og installation af Nanni motorer, E-torques el-motorer, bovpropellere og alt andet teknisk udstyr til båden. Afdelingen kan, ved ansættelse af en ny teknikker Steen Andersen, nu også kan tilbyde enhver form for motor reparationer.  
  • indgået eksklusiv aftale om levering, opmåling og pålægning af Flexiteek. Flexiteek er den reelle erstatning for et kostbart teakdæk.

Horsens Yachtværft 02

Horsens Yachtværft er fortsat et alsidigt bådebyggeri, som magter alle opgaver på fritids- og erhvervsfartøjer op til 20 meter og 25 tons. I denne vinter har 80 bådejere valgt at overlade optagning, vinterklargøring, opmagasinering i haler og på aflåst plads og så naturligvis klargøring og søsætning til værftet.

Alle disse aktiviteter skaber arbejdspladser til 10 veluddannede håndværkere og elever.

Alt dette skal fejres med et stort åbent Værft arrangement lørdag den 24. januar 2015 fra kl. 10 til 16.

Udover værftets lækre kartoffelsuppe, kagemand og lidt mod tørsten, bliver der mulighed for at møde værftets samarbejdspartnere, som bl.a. udstiller og er klar til en snak om: Nanni motorer, E-Torques el- motorer, bovpropellere, hydrauliske og elektriske skødespil, rednings udstyr, sejl- og  kalechemager, forsikring, navigations instrumenter, rulle forstag, rigdele, dæksbeslag og alt andet til båden.

www.horsensvaerft.dk

Horsens Yachtværft 03