fbpx

Optimisme at spore hos Elvstrøms Sails

Inkluder i Newsletter: Ja

"Vores omsætning er kun en smule højere i forhold til sidste år, men vi har dog formået at forbedre vores dækningsgrad og vores likviditet væsentligt," fortæller Niels Bjerregaard, der samtidig understreger, at der arbejdes hårdt og målrettet på en omsætningsfremgang for det kommende år.

"Vi har mange spændende aktiviteter i gang og vores team er i dag en god blanding af nye kræfter og gamle kendinge, der sætter alle sejl ind på at fortsætte de gode takter for virksomheden. Elvstrøm Sails har 60 år på bagen og har dermed et stolt og tradtionsrigt brand at forsvare.

Vi arbejder primært med tursejl, men også vores racingsejl har vist sit værd på banerne i 2014. Ligesom vores SuperYacht selskab på Mallorca vækster.

Uanset hvilken type sejler du er, og uanset hvad du skal have rådgivning til, så har vi hos Elvstrøm Sails folk med ekspertise på alle områder klar. Vores største marked er i dag udover Danmark, Tyskland. men også England, Norge og Sverige, hvor vi har datterselskaber er strategisk vigtige markeder for os", slutter Niels Bjerregard.




Seneste nyheder

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

Barselsvikaren - nu med fast job

KDY Sharks på podiet i Portugal






Kort nyt

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten





Udvalgte artikler *